Δέηση στην Opap Arena χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γαβριήλ (pics)

Δέηση στην Opap Arena χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γαβριήλ (pics)

Δέηση στην Opap Arena- Αγιά Σοφιά από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, Γαβριήλ.

Δέηση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γαβριήλ τελέστηκε σήμερα (13/6) στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά την ολοκλήρωση της Ιερής Λειτουργίας για την Γιορτή του Αγίου Πνεύματος, ο Πατέρας Τιμόθεος έφερε την Άγια Εικόνα της Αγίας Τριάδας στο γήπεδο της Ένωσης κι από κοινού με τον Μητροπολίτη Γαβριήλ τέλεσαν την Δέηση για την ολοκλήρωση των έργων στην Opap Arena- Αγιά Σοφιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

Στον χώρο του νέου μας γηπέδου, μπροστά στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας εντός του κτιρίου που θα φιλοξενήσει το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού και το Μουσείο της ιστορίας της ΑΕΚ, τελέστηκε σήμερα Δέηση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ. Μετά την ολοκλήρωση της Ιερής Λειτουργίας για την Γιορτή του Αγίου Πνεύματος στον Ναό της Αγίας Τριάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια, ο Πατέρας Τιμόθεος έφερε την Άγια Εικόνα της Αγίας Τριάδας στο γήπεδο της ΑΕΚ κι από κοινού με τον Μητροπολίτη Γαβριήλ τέλεσαν την Δέηση για την ολοκλήρωση των έργων και για υγεία κι επιτυχίες της ομάδας μας, των αθλητών της, των ανθρώπων που δουλεύουν για λογαριασμό της και των φιλάθλων της.

Ο Μητροπολίτης Γαβριήλ μετά το τέλος της Λειτουργίας, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι η πρώτη φορά που η Αγία Εικόνα βρίσκεται στον χώρο αυτό του νέου γηπέδου του ιστορικού συλλόγου της ΑΕΚ, εδώ μπροστά από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας. Ευχόμαστε φώτιση και υγεία για την ολοκλήρωση των εργασιών κι επιτυχίες για τον προσφιλή μας σύλλογο, της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ