Προσφορά για τον Πιέρ Κούντε – Αρνήθηκε ο Ολυμπιακός

Προσφορά για τον Πιέρ Κούντε – Αρνήθηκε ο Ολυμπιακός

Η Μπόχουμ ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Πιέρ Κούντε, έκανε κρούση, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει.

Αποκτήθηκε πριν ακριβώς έναν χρόνο, με σκοπό να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μάντι Καμαρά, που εκείνη την εποχή φάνταζε εξαιρετικά  πιθανό να αποχωρήσει από τους Ερυθρόλευκους. Από τη στιγμή που ο μέσος από τη Γουινέα δεν πουλήθηκε, ο Πιερ Κούντε, περί ου ο λόγος, δεν βρήκε τον χώρο και τον χρόνο που θα ήθελε στον Ολυμπιακό.

Εντούτοις, η αξία του ποδοσφαιριστή δεν αμφισβητείται. Και σε μεγάλο βαθμό την έδειξε στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, έχοντας πολύ καλή απόδοση και δείχνοντας ότι μπορεί να προσφέρει. Αξία που την αναγνωρίζουν και ομάδες που ήδη δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Με τη γερμανική Μπόχουμ να κάνει κρούση στο Ολυμπιακό για τον Κούντε.

Οι πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν ότι ζήτησε δανεικό τον 26χρονο (26/07/1995) μέσο, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Μια προοπτική που ο Ολυμπιακός σε πρώτη φάση φέρεται να απορρίπτει. Χωρίς, ωστόσο, να έχει καταστεί σαφές εάν η Μπόχουμ θα επανέλθει και με ποιον τρόπο. Ή εάν απλώς οι Πειραιώτες έχουν ζητήσει χρόνο έως ότου απαντήσουν οριστικά.

Ο Καμερουνέζος μέσος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν προετοιμασία στις 23 Ιουνίου, στην Αυστρία. Καθώς λόγω της συμμετοχής του στα παιχνίδια της εθνικής του για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στην πρώτη φάση των προπονήσεων, που θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Μαρτίνς, στις εισηγήσεις που έχει κάνει για το ρόστερ της νέας σεζόν, φέρεται να τον έχει συμπεριλάβει κανονικά στα πλάνα του, αλλά με… ερωτηματικό. Καθώς λέγεται ότι θέλει, μεν, να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, λόγω του καλού φινάλε που έκανε στη σεζόν, αλλά και επειδή πρόκειται για παίκτη με ποιότητα, ωστόσο, και αυτό μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με την εξέλιξη των πραγμάτων με τους υπόλοιπους μέσους.

Όπως φαίνεται, πάντως, η πρόταση της Μπόχουμ δεν αποκλείεται να μην είναι η μοναδική που θα δεχθεί ο Κούντε. Καθώς τώρα που ανοίγει η αγορά, αναμένονται κι άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ