Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ιωνικού

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ιωνικού

Το αναλυτικό πρόγραμμα της προετοιμασίας του γνωστοποίησε ο Ιωνικός.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται ο οργανισμός του Ιωνικού, καθώς η ομάδα της Νίκαιας μετράει αντίστροφα για την έναρξη της «πρώτης». Πιο συγκεκριμένα ο Ιωνικός έβγαλε στη… φόρα το αναλυτικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στην προετοιμασία η ομάδα του Σπανού, εν όψει και της πρώτης συγκέντρωσης που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (20/6).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει η νέα σεζόν για τον Ιωνικό.

Ο Δημήτρης Σπανός έχει δώσει ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα περάσουν τη Δευτέρα (20/06) και την Τρίτη (21/06) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Τις επόμενες δύο ημέρες, την Τετάρτη (22/06) και την Πέμπτη (23/06) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα περάσουν από εργομετρικά. Από την Παρασκευή 24/06 και έπειτα αναμένεται να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και την Κυριακή 03/07 η αποστολή του Ιωνικού θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ομάδα θα παραμείνει για δύο εβδομάδες στο προπονητικό κέντρο και την Κυριακή 17/07 θα επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει την προετοιμασία, με το βλέμμα στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Τα φιλικά που θα δοθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα ανακοινωθούν σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ