Άρης: Κοντά σε δυο μεταγραφές

Άρης: Κοντά σε δυο μεταγραφές

Οι κιτρίνομαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός εξτρέμ, ενώ συνεχίζουν να αναζητούν δεξιό μπακ.

Μια ανάσα από την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άρης. Συγκεκριμένα οι κιτρινόμαυροι είναι σε προχωρημένες επαφές με έναν φορ περιοχής και έναν μεσοεπιθετικό.

Μέσα στις επόμενες μέρες, μάλιστα, αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στις συγκεκριμένες περιπτώσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, οι παίκτες θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψουν τα συμβόλαια τους.

Ακόμα, όπως όλα δείχνουν, ο Ντιόπ θα είναι η δεύτερη κίνηση ενίσχυσης για τους κιτρινόμαυρους, μετά τον Πίρσμαν. Ο Σενεγαλέζος μέσος και οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να τακτοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, ενώ ο παίκτης αναμένεται να υπογραφεί τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ολοκληρώσουν τρεις με τέσσερις μεταγραφές πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία (28/6), όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ακόμα, εξετάζουν και κάποιες περιπτώσεις παικτών για το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπίσει αυτόν που θα ταιριάζει στα αγωνιστικά κριτήρια που έχει θέσει ο Μπούργος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ