Θετικός ο Σλιμανί για Παναθηναϊκό – Τα δεδομένα για τον Αλγερινό

Θετικός ο Σλιμανί για Παναθηναϊκό – Τα δεδομένα για τον Αλγερινό

Ο Ισλάμ Σλιμανί «ψήνεται» για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και μάλιστα ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ. Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης...

Ο Ισλάμ Σλιμανί είναι ένα ακόμη όνομα που «έπεσε» στο τραπέζι για την επίθεση του Παναθηναϊκού, με τους Πορτογάλους να επιμένουν πως οι πράσινοι ενδιαφέρονται για τον Αλγερινό στράικερ.

Η «O’Jogo» την Πέμπτη ανέφερε πως ο Σλιμανί δεν θα συνεχίσει στην Σπόρτινγκ και ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδες που κοιτάζουν ζεστά την περίπτωση του.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα, ο Σλιμανί εμφανίζεται θετικός στο να αγωνιστεί στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, ενώ ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τα «λιοντάρια» και να μην μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σλιμανί, όμως τα δεδομένα της υπόθεσης είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα, μιας και ο παίκτης θα φύγει από τη Σπόρτινγκ. Το θετικό για το τριφύλλι είναι ότι φαίνεται πως «ψήνεται», όμως το υψηλό κασέ που έχει αλλά και το γεγονός ότι είναι ακόμη παίκτης της Σπόρτινγκ αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να περιμένει.

Όσον αφορά τον Σλιμανί και την ποιότητα του, η καριέρα του μιλάει από μόνη της, αφού εκτός από τη Σπόρτινγκ έχει παίξει σε Νιούκαστλ, Λέστερ, Μονακό, Λιόν και Φενέρμπαχτσε, ενώ είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Αλγερίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ