Χαμός με τον Ματίας Αλμέιδα: Ποιον έκραξε ο προπονητής της ΑΕΚ

Χαμός με τον Ματίας Αλμέιδα: Ποιον έκραξε ο προπονητής της ΑΕΚ

Προέκυψε θέμα με τον Ματίας Αλμέιδα σε Αργεντινή και Μεξικό. Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ...

Ο Ματίας Αλμέιδα ξέρει τι εστί μεξικανικό πρωτάθλημα. Εκεί ανδρώθηκε προπονητικά. Εκεί έφτιαξε και το όνομά του, κατακτώντας πέντε τρόπαια (ένα Clausura, δύο Κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ Μεξικού και ένα Champions League Κεντρικής Αμερικής) με την Τσίβας Γουαδαλαχάρα. Άλλωστε, τα όσα «έδειξε» στην Liga MX, του άνοιξαν την… πόρτα για το MLS και τώρα για την Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Το Μεξικό θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του τεχνικού της Ένωσης, που φρόντισε να το δείξει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Τον τελευταίο καιρό, τα υποτιμητικά σχόλια στην Αργεντινή για το μεξικανικό πρωτάθλημα και την εθνική ομάδα δίνουν και παίρνουν. Η «Αλμπισελέστε» βρίσκεται στον ίδιο όμιλο του Μουντιάλ με την «El Tricolor» (Πολωνία, Σαουδική Αραβία οι άλλες ομάδες) και ο τύπος της χώρας ασχολείται συχνά-πυκνά με τα πεπραγμένα του Μεξικού.

Τα όσα λέγονται λοιπόν, έφτασαν στα αυτιά του Ματίας Αλμέιδα, που επιτέθηκε στον Τύπο της Αργεντινής. Ο προπονητής της ΑΕΚ εξέφρασε την αντίθεσή του με τα όσα γράφονται στην πατρίδα του, ψηφίζοντας… δαγκωτό Μεξικό.

ΑΕΚ: Με Αλμέιδα στην Τούμπα | to10.gr

Ο 48χρονος κόουτς υπερασπίστηκε το μεξικάνικο ποδόσφαιρο υπενθυμίζοντας ότι η Mx League είναι καταφύγιο για δεκάδες Αργεντινούς ποδοσφαιριστές, όπου πληρώνονται ακόμη καλύτερα από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής. .

«Η Αργεντινή περιφρονεί το Μεξικό, αλλά ένα μεγάλο μέρος του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής ζει από το μεξικάνικο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο πρώην πρώην προπονητής της Γκουανταλαχάρα στο ESPN, υπενθυμίζοντας ότι έφτασε το 2015 ως άγνωστος και έφυγε ως ένας αγαπημένος χαρακτήρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ