Αποκάλυψη: Επαφή της ΑΕΚ για Ντομίνγκος Ντουάρτε (Pics, Vids)

Αποκάλυψη: Επαφή της ΑΕΚ για Ντομίνγκος Ντουάρτε (Pics, Vids)

Η ΑΕΚ σκανάρει την αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και έχει ήδη χτυπήσει την... πόρτα της Γρανάδα για τον Ντομίνγκος Ντουάρτε.

Η απόκτηση στόπερ βρίσκεται στην κορυφή των «κιτρινόμαυρων» προτεραιοτήτων. Με τους Βράνιες-Τζαβέλλα στην πόρτα της εξόδου και τον Σβάρνα να έχει ήδη κουνήσει… μαντήλι, η ΑΕΚ οδεύει προς ριζική αναμόρφωση στο κέντρο της άμυνας. Άλλωστε, έκανε… μπαμ από μακριά το μεγάλο πρόβλημα του δικεφάλου στα μετόπισθεν, με την ομάδα να δέχεται γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο την σεζόν που μας πέρασε. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει σηκώσει μανίκια εδώ και καιρό, υποδεικνύοντας στους ανθρώπους της Ένωσης τον στόπερ που επιθυμεί να δει στα Σπάτα. Και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του to10.gr, ο Ντομίνγκος Ντουάρτε είναι ο εκλεκτός του Αργεντινού τεχνικού για το «κιτρινόμαυρο» κέντρο της άμυνας. Ο στόπερ της Γρανάδα (1.92, δεξιοπόδαρος) αρέσει πολύ στον Ματίας Αλμέιδα και η ΑΕΚ έχει ήδη χτυπήσει την… πόρτα του ισπανικού συλλόγου!

Η κατάσταση στο στρατόπεδο της Γρανάδα είναι περίπλοκη το τελευταίο διάστημα και η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις. Η ομάδα της Ανδαλουσίας υποβιβάστηκε στην Segunda Division και πολλοί είναι οι παίκτες που θέλουν να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. Η Ενωση προσέγγισε λοιπόν την Γρανάδα, γνωστοποιώντας το ζωηρό της ενδιαφέρον για τον 27χρονο στόπερ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και οι Ισπανοί δε θέλουν να τον χάσουν για το απόλυτο… τίποτα. Με ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, είναι πολύ πιθανό, η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα να ανάψει το πράσινο φως και ο έμπειρος αμυντικός να καταλήξει στην αγκαλιά του δικεφάλου.

Μια ματιά στα στατιστικά του Ντουάρτε αρκεί για να καταλάβει κανείς γιατί τον θέλει τόσο πολύ ο Ματίας Αλμέιδα. Ο στόπερ από το Κασκές της Πορτογαλίας προέρχεται από γεμάτες σεζόν, ενώ ήταν βασικότατο γρανάζι της Γρανάδα (21 συμμετοχές φέτος). Μάλιστα, το περσινό καλοκαίρι έφτασε κοντά και στην Τότεναμ, με το μεταγραφικό σίριαλ να μην έχει happy end.

DOMINGOS DUARTE [Granada]

Ο 27χρονος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τα μικρά τμήματα της Εστορίλ, με την δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να εμφανίζεται στη συνέχεια στο κατώφλι του. Το… ξεπέταγμα ουσιαστικά το έκανε το καλοκαίρι του 2017. Ο Ντουάρτε μεταπήδησε στην Τσάβες και με 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, συστήθηκε στο πορτογαλικό κοινό.

Ο Πορτογάλος στόπερ άφησε θετικές εντυπώσεις στην Τσάβες, με την Λα Κορούνια να αποτελεί την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Τον Αύγουστο του 2018, η Σπόρτινγκ τον παραχώρησε δανεικό στην ομάδα της Γαλικίας, όπου και μέτρησε 43 συμμετοχές. Μέσω της Ντεπορτίβο τράβηξε πάνω του τα ισπανικά… βλέμματα, με την Γρανάδα να βγάζει από τα ταμεία της 3 εκατομμύρια ευρώ και να τον κάνει δικό της το 2019. Ο Ντουάρτε πήρε τη φανέλα βασικού στο… σπίτι του, έχοντας αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 102 ματς με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας. Παράλληλα, έχει βρει και 5 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

El problema de Piqué que pone al Barça en alerta roja

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως με την παρουσία του στην La Liga… ανάγκασε τον Φερνάντο Σάντος να τον καλέσει στην εθνική ομάδα. Ο 27χρονος στόπερ έχει καταγράψει 3 συμμετοχές στην Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, με την τελευταία να χρονολογείται στις 4 Σεπτεμβρίου του 201 (φιλικό, Κατάρ-Πορτογαλία 1-3).

Πρόκειται βεβαίως για μία δύσκολη περίπτωση, με την ΑΕΚ ωστόσο να έχει κάνει την κρούση της. Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει τον Ντομίνγκος Ντουάρτε στην «Αγιά Σοφιά» και οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να ικανοποιήσουν την επιθυμία του.

Δείτε τον Ντομίνγκος Ντουάρτε εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ