Ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του ατσάλινου αετού στην «Opap Arena» (pic)

Ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του ατσάλινου αετού στην «Opap Arena» (pic)

Ο Ούγγρος γλύπτης, Γκάμπορ Μικλός Στζόκε, ενημέρωσε με ανάρτησή του πως η συναρμολόγηση του αετού έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε, με το βάθμο και τον φωτισμό να μπαίνουν τον Σεπτέμβρη.

Το πρώτο μέρος της δουλειάς για τον Ούγγρο γλύπτη και τους συνεργάτες του στην Αθήνα τελείωσε. Όπως ενημέρωσε μέσω ανάρτησης στα social media ο Γκάμπορ Μικλός Στζόκε, η συναρμολόγηση του ατσάλινου αετού της «Opap Arena» ολοκληρώθηκε και πλέον εκείνος και η ομάδα του επιστρέφουν στη χώρα τους.

Θα υπάρξει όμως και συνέχεια. Ο Στζόκε ενημερώνει πως το έργο θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Σεπτέμβρη όταν θα τοποθετηθεί το μαρμάρινο βάθρο στο οποίο θα δεσπόζει το έργο του, αλλά και ο φωτισμός που θα δίνει άλλο χρώμα στον αετό. Θυμίζουμε πως ο επιβλητικός αετός έχει ύψος 7,5 μέτρων, με άνοιγμα φτερών 13 μέτρα και ζυγίζει 24 τόνους.

Η ανάρτηση του γλύπτη:

«Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος ολοκληρώσαμε με την ομάδα μου τον Αετό της ΑΕΚ. Η αποστολή μας δεν έχει τελειώσει ακόμα, το βάθρο και οι εργασίες φωτισμού θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο. Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για το θερμότερο καλωσόρισμα, επιστρέφουμε σπίτι με αξέχαστες αναμνήσεις. Τα λέμε σύντομα! Αντίο ΑΕΚ, αντίο Αθήνα! Ο Θεός να έχει καλά όλους τους οπαδούς εκεί έξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ