Νέες «ρουκέτες» ο Ολυμπιακός – Εξτρέμ από την Premier League, 8-10άρι από το Μπραζιλεϊράο

Νέες «ρουκέτες» ο Ολυμπιακός – Εξτρέμ από την Premier League, 8-10άρι από το Μπραζιλεϊράο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει τη μεταγραφική επίθεση. Ο Ολυμπιακός μετά τον Βρσάλικο κλείνει εξτρέμ από την Αγγλία, μάχη για δημιουργικό χαφ από τη Βραζιλία.

Η προφορική συμφωνία και η διαφαινόμενη απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο από τον Ολυμπιακό προκάλεσε αίσθηση. Μια τέτοια μεταγραφή, ενός παίκτη με 100 συμμετοχές στην Ατλέτικο Μαδρίτης, εν ενεργεία διεθνή με την εθνική Κροατίας (52 φορές), με τίτλους σε Κροατία, Ισπανία και με ένα Europa League στην κατοχή του, μόλις στα 30 του χρόνια, δεν είναι κάτι που βλέπεις συχνά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός με την κίνηση για την απόκτηση του Βρσάλικο, έδειξε ότι έχει αποφασίσει να κινηθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο για την κάλυψη των βασικών αναγκών του. Μάλιστα, δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως και οι επόμενες δύο κινήσεις, που θα αφορούν έναν εξτρέμ και έναν δημιουργικό μέσο, αναμένεται να είναι, αν όχι ίδιου βεληνεκούς, σίγουρα ίδιας… λογικής. Παίκτες έτοιμοι, με παραστάσεις, με εμπειρίες, αλλά κυρίως με ποιότητα για να κάνουν τη διαφορά σε υψηλό επίπεδο.

Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες. Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που θα ανεβάσουν την ποιότητα και θα δώσουν λύσεις πρώτης γραμμής στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η προσπάθεια που γίνεται, αφορά στην άμεση απόκτησή τους. Ώστε να είναι (τουλάχιστον ένας εξ αυτών) διαθέσιμοι για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο ΕΞΤΡΕΜ ΑΠΟ ΤΗΝ PREMIER LEAGUE

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον εξτρέμ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανήκει σε ομάδα της Premier League και η περίπτωσή του εξετάζεται εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, ο ίδιος… άναψε φωτιές με πρόσφατη επιλογή του στα social media, «φωτογραφίζοντας» τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Και επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας αυτό που έχει ήδη αναφέρει to10.gr σε παλαιότερο ρεπορτάζ, πως η επιλογή έχει ήδη γίνει. Και πλέον φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις. Καθώς, εκτός των άλλων, τόσο ο ίδιος δείχνει θετικός όσο και η ομάδα του, εμφανίζεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει. Είτε με δανεισμό είτε με πώληση.

ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΑΖΙΛΕΪΡΑΟ

Αναφορικά με την υπόθεση του δημιουργικού μέσου, ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στη Βραζιλία. Όχι μόνο σε ποδοσφαιριστή από τη χώρα. Αλλά σε παίκτη που αγωνίζεται σε ομάδα από τη χώρα του καφέ. Πρόκειται για πολύ δύσκολη και περίπλοκη περίπτωση, καθώς ο ποδοσφαιριστής είναι βασικό στέλεχος της ομάδας του και τα δεδομένα δεν είναι καθόλου εύκολα. Εντούτοις, οι εκπρόσωποί του έχουν μεταφέρει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ότι η δουλειά μπορεί να γίνει. Με προϋποθέσεις και με αρκετά χρήματα, αλλά υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες. Και ο Ολυμπιακός θα τις διεκδικήσει. Διότι υπάρχει η πεποίθηση ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα κάνει θραύση. Για αυτό και έχει δοθεί πολύ μεγάλη προσοχή στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

ΚΑΙ Η «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Αξίζει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι στον Ολυμπιακό έχουν ξεχωρίσει δύο ποδοσφαιριστές από το Μπραζιλεϊράο, που θεωρούν ότι ταιριάζουν απόλυτα στο προφίλ του παίκτη που θέλουν. Ο δεύτερος είναι επίσης πολύ σπουδαίος μέσος. Με πολύ καλό όνομα στη Βραζιλία, με παραστάσεις, με ικανότητα και αυτός να παίζει σε αρκετές θέσεις. Επί της ουσίας πρόκειται για μια «εναλλακτική» περίπτωση του παραπάνω Βραζιλιάνου, που όμως, δεν μπορεί επ ουδενί να είναι «δεύτερος». Και η εν λόγω υπόθεση, είναι περίπλοκη και ακριβή. Όπως ακριβό είναι κάθε τι που αφορά στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Πόσο μάλλον παίκτες που ανήκουν σε μεγάλες ομάδες, που έχουν λεφτά και ισχύ.

Επαναλαμβάνουμε. Και η υπόθεση του βιρτουόζου εξτρέμ, αλλά και εκείνη του 8-10αριού, είναι υποθέσεις ακριβές, αφορούν παίκτες σε εξαιρετική ηλικία, με σπουδαίες χρονιές και παραστάσεις, αλλά ο Ολυμπιακός τις παλεύει. Και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να κάνει κάποιες κινήσεις που θα αλλάξουν επίπεδο την ομάδα του. Κινήσεις επιπέδου (και «πακέτου) Βρσάλικο. Εξελίξεις, προσεχώς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ