Σενάριο για Παναθηναϊκό και Εστέβες

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Εστέβες

Στη Βραζιλία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Λούκας Εστέβες της Παλμέιρας.

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία θέλει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Λούκας Εστέβες της Παλμέιρας, ωστόσο δύσκολα φαίνεται πως μπορεί να έχει βάση όλο αυτό. Ο λόγος; Το γεγονός πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί που οι «πράσινοι» είναι πια πλήρεις.

Ανανέωσε ο Χουάνκαρ, αποκτήθηκε ο Γκάνεα, οπότε χώρος δεν υπάρχει για επιπλέον επιλογή. Πιθανόν ο Εστέβες να υπήρξε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού πριν τις εξελίξεις με Χουάνκαρ και Γκάνεα, με τους Βραζιλιάνους να φέρνουν τώρα το όνομά του στην επιφάνεια.

Τι ακριβώς αναφέρουν; Πως οι «πράσινοι» είναι ανάμεσα στις ομάδες που παρακολουθούν τον παίκτη, ο οποίος ανήκει στην Παλμέιρας, αλλά αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στο Κολοράντο του MLS.

Εκεί μετράει 11 εμφανίσεις, με ένα γκολ και μια ασίστ. Πρόκειται για επιθετικογενή μπακ, που αρέσκεται στο να ανεβαίνει ψηλά και να είναι μέρος της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας. Ένα στυλ που αρέσει σίγουρα και στον Γιοβάνοβιτς, πλην όμως όπως αναφέραμε το συγκεκριμένο σενάριο δεν δείχνει να έχει βάση τούτη τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ