Πίρσμαν: «Μακάρι να είμαι ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα στη θέση μου» (vid)

Πίρσμαν: «Μακάρι να είμαι ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα στη θέση μου» (vid)

Ο Μάρβιν Πίρσμαν μίλησε για τους προσωπικούς και συλλογικούς στόχους που έχει με τον Άρη τη νέα σεζόν.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Άρη, με τον Βέλγο μπακ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους» και στις πρώτες του δηλώσεις να οριοθετεί τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο πρώην άσος του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελε να είναι ο καλύτερος στη θέση του τη νέα αγωνιστική περίοδο ενώ για τον Άρη ευχήθηκε η τρίτη θέση να είναι το ταβάνι του.

Όσα είπε ο Πίρσμαν:

«Αυτό το ενδιαφέρον κράτησε πολύ καιρό, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαι εδώ. Είμαι παίκτης του Άρη, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ για την καινούρια σεζόν.

Οι προσωπικοί στόχοι συμπίπτουν με του Άρη. Θέλω να δίνω το 100% για να πετύχει τους στόχους η ομάδα. Ο πρώτος στόχος είναι η ομάδα να υπερβεί το εμπόδιο της Γκόμελ και από εκεί και πέρα βήμα – βήμα. Αν μπορέσω να βοηθήσω με κάποιο γκολ ή ασίστ θα με κάνει πιο χαρούμενο.

Έχω παίξει εδώ ως αντίπαλος. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη μου άρεσε πολύ. Με πίεσε πολύ ο πρόεδρος και έδειξε με τον δικό του τρόπο ότι με θέλει και αυτό είναι κάτι που μέτρησε στην τελική μου απόφαση. Θέλω να του το ανταποδώσω στο γήπεδο.

Τη νέα σεζόν ο στόχος μας είναι να πετύχουμε το λιγότερο που πέτυχε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Την τρίτη θέση. Θα δούμε μέσα στον χρόνο αν θα μπορέσουμε το κάτι παραπάνω, τη δεύτερη ή την πρώτη θέση και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Μακάρι να είμαι ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα στη θέση που αγωνίζομαι, αυτή του αριστερού μπακ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ