Άρης: Ενσωματώνονται στις προπονήσεις οι διεθνείς

Άρης: Ενσωματώνονται στις προπονήσεις οι διεθνείς

Οι Καμαρά, Μπράμπετς και Πάλμα αναμένεται να ταξιδέψουν τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη και να τεθούν στη διάθεση του Μπούργος.

Οι Γιακούμπ Μπράμπετς, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Λουίς Πάλμα πήραν επιπλέον μέρες άδειας από τον Χέρμαν Μπούργος, καθώς είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται, πάντως, να επιστρέψουν μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και θα ταξιδέψουν στην Αυστρία, όπου και θα πραγματοποιηθεί (28/6 – 8/7) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι από σήμερα ο Χερμάν Μπούργος ανεβάζει ρυθμούς στο πρόγραμμα των παικτών του, το οποίο και θα περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις μέχρι και την αναχώρηση της αποστολής για το Σοχάου. Ο Αργεντινός τεχνικός περιμένει και την εξέλιξη των επαφών που έχει η διοίκηση με παίκτες για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ