Άρης: Χάνει το πρώτο ματς με την Γκόμελ ο Γκαρσία

Άρης: Χάνει το πρώτο ματς με την Γκόμελ ο Γκαρσία

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα εκτιμήσει στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον δεύτερο προκριματικό του UEFA Conference League τη μια αγωνιστική της ποινής του, καθώς είχε αποβληθεί στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς με την Αστάνα.

Ο Χερμάν Μπούργος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ματέο Γκαρσία για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού του Europa Conference League με την Γκόμελ, που θα διεξαχθεί στις 21 του επόμενου μήνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Άρη θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του, καθώς είχε αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες στην πιο πρόσφατη ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Άρη, με αντίπαλο την Αστάνα στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή είναι και η μοναδική δεδομένη απουσία που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής του Άρη, ενόψει του πρώτου αγώνα με την Γκόμελ. Στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής μπορούν να αγωνιστούν οι Μαντσίνι και Ιτούρμπε, καθώς και ο Καμάτσο, που αναμένεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες μέρες το συμβόλαιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ