Μπήκε και η Μπεσίκτας για τον Ζινκερνάγκελ

Μπήκε και η Μπεσίκτας για τον Ζινκερνάγκελ

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Τουρκία, η Μπεσίκτας έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του Δανού, τον οποίο έχει στη λίστα του και ο Ολυμπιακός.

Το όνομα του Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, όπως σας αποκάλυψε to10.gr, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με τους Τούρκους, όμως, να βάζουν στο κόλπο για την απόκτησή του και την Μπεσίκτας.

«Οι Ασπρόμαυροι θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, με τον Φιλίπ Ζινκερνάγκελ να βρίσκεται στη μεταγραφική τους ατζέντα. Για την περίπτωσή του, όμως, ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. Η Γουότφορντ, στην οποία ανήκει ο 27χρονος εξτρέμ, είναι θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Δανό μεσοεπιθετικό, εάν ικανοποιηθεί οικονομικά», τονίζει στο δημοσίευμά της η ιστοσελίδα  «aspor.com.tr».

Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ, έχοντας 50 συμμετοχές, με 7 γκολ και 10 ασίστ σε 3.420 λεπτά. Το συμβόλαιο που έχει με την Γουότφορντ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά δύσκολα θα βρίσκεται στο ρόστερ της νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς η βρετανική ομάδα υποβιβάστηκε στη Championship.

Όπως τονίζουν οι Τούρκοι, ο Ζινκερνάγκελ δεν θέλει να παίξει στη δεύτερη κατηγορία και επιθυμεί να αποχωρήσει από την Γουότφορντ, με τους δημοσιογράφους στη γειτονική χώρα να βάζουν στο κόλπο της απόκτησή του την Μπεσίκτας, ενώ όπως διαβάσατε από to10.gr, το όνομά του βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ