Ξεκινά το «χτίσιμο» του ΠΑΟΚ: Τα νέα πρόσωπα, οι διεθνείς και οι εκκρεμότητες… (pics)

Ξεκινά το «χτίσιμο» του ΠΑΟΚ: Τα νέα πρόσωπα, οι διεθνείς και οι εκκρεμότητες… (pics)

Άπαντες στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ μετράνε αντίστροφα για την πρώτη συγκέντρωση της σεζόν. Τα νέα πρόσωπα, οι διεθνείς, οι εκκρεμότητες και οι δανεικοί λίγο πριν ξεκινήσει το χτίσιμο του «Δικεφάλου» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επίσημη «πρώτη». Οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας αναμένεται να ανοίξουν τις πύλες τους, σήμεα (21/6) με σκοπό να φιλοξενήσουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

Οι ασπρόμαυροι αναμένεται να παραμείνουν σε ελληνικό έδαφος για μια εβδομάδα και στην συνέχεια να αναχωρήσουν για την Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αυριανή πρώτη συνάντηση αναμένεται να περιέχει νέα πρόσωπα, αρκετούς απόντες, αλλά και αρκετές εκκρεμότητες.

Τα νέα πρόσωπα 

Στην αυριανή «πρώτη», θα δώσουν κανονικά το παρών και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Κουαλιάτα και Ράφα Σοάρες. Από εκεί και πέρα θα βρεθούν δεκαπέντε-δεκαέξι ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα. Από τους «παλιούς» θα είναι εκεί οι τρεις που ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους. Πρόκειται για τον αρχηγό, Αντρέ Βιεϊρίνια, τον Ζόαν Σάστρε και τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Οι διεθνείς 

Απών από την αυριανή θα είναι όπως είναι λογικό και οι διεθνείς παίκτες του Δικεφάλου. Πιο συγκεκριμένα οι Α. Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς, Μιχάι και Λύρατζης, λόγω των υποχρεώσεων που είχαν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους θα απουσιάζουν, μιας και τους δόθηκαν επιπλέον μέρες άδειας προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες».

Οι συγκεκριμένοι άσοι του ΠΑΟΚ, αναμένεται να ενσωματωθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 27 Ιουνίου μέχρι και 10 Ιουλίου στο Άπελντοορν της Ολλανδίας.

Επιπλέον εκτός από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα είναι και ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος θα συμμετάσχει στην αποστολή της μεσογειακής εθνικής ομάδας η οποία αναχωρεί στις 23 Ιουνίου για το Αλέγκρι.

Τα ανοιχτά μέτωπα 

Φυσικά υπάρχουν και αρκετές εκκρεμότητες, τις οποίες καλείται να διαχειριστεί, ο Ζοσέ Μπότο προκειμένου να καλύψει τα «κενά» του υπάρχον ρόστερ. Στην περίπτωση του Ντομινίκ Κοτάρσκι το πλάνο προβλέπει να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας, κατά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ όσον αφορά τον, Ιβάν Νέσμπεργκ οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, περιμένουν το «Οκ» της Βαλέρενγκα, μιας και ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με τους Νορβηγούς μέχρι τις 31/7.

Οι δανεικοί 

Στο κομμάτι των δανεικών οι Λάζαρος Λάμπρου και Γιάννης Κωσταντέλιας θα είναι παρών στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ με τον Γιώργο Βρακά υπάρχουν συζητήσεις με σκοπό να επεκταθεί ο δανεισμός του στον Λεβαδειακό.

Τέλος ο Νίκα Νινούα ολοκλήρωσε πρόσφατα τις υποχρεώσεις του με την Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ