«Μάχη Γαλατάσαραϊ – Μπεσίκτας για Ονιεκούρου»

«Μάχη Γαλατάσαραϊ – Μπεσίκτας για Ονιεκούρου»

Όπως αναφέρουν στην Τουρκία, Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας δίνουν μάχη για την απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου, για τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρεται να ζητάει 5 εκατ. ευρώ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Χένρι Ονιεκούρου, με τις ιστοσελίδες στη γειτονική χώρα μάλιστα να κάνουν λόγο για «μάχη» της Γαλατάσαραϊ με την Μπεσίκτας για την απόκτηση του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, η Γαλατάσαραϊ θέλει να κάνει δικό της τον Αφρικανό εξτρέμ, με την Μπεσίκτας, όμως, να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του 25χρονου μεσοεπιθετικού, για τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρεται να ζητάει 5 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χένρι Ονιεκούρου είχε αγωνιστεί στην Γαλατάσαραϊ ως δανεικός, αρχικά από την Εβερτον και στη συνέχεια από τη Μονακό, καταγράφοντας συνολικά 71 συμμετοχές, έχοντας 22 γκολ και 12 ασίστ.

Ο διεθνής winger είχε φανατικούς θαυμαστές στην «Τσι μπομ», αφού με τη φανέλα της τούρκικης ομάδας είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα να αναφέρουν ότι η Γαλατάσαραϊ θέλει να τον κάνει και πάλι δικό της.

Όπως τονίζουν, ωστόσο, τα δημοσιεύματα, η περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου δεν είναι εύκολη, καθώς για την απόκτησή του έχει μπει «σφήνα» και η Μπεσίκτας, η οποία θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και καλοβλέπει τον Νιγηριανό εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός θέλει 5 εκατ. ευρώ για να δώσει τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Πέρσι, ο Ονιεκούρου είχε 27 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα, με 1 γκολ και 1 ασίστ σε 1.414 λεπτά, ενώ το συμβόλαιο που έχει με τους Πειραιώτες είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ