«Τότε θα γίνουν τα ματς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα»

«Τότε θα γίνουν τα ματς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα»

Τι αναφέρουν στο Ισραήλ για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μακάμπι για τα προκριματικά του Champions League.

Με την Μακάμπι Χάιφα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, με τους Ισραηλινούς να αποκαλύπτουν τις ημερομηνίες των δύο παιχνιδιών, που θα κρίνουν την ομάδα που θα περάσει στον γ’ προκριματικό γύρο.

Το βράδυ της Δευτέρας (20/6) υπήρξε δημοσίευμα στο Ισραήλ (Sports.walla.co), το οποίο ανέφερε ότι το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 20 Ιουλίου στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα, στις 27 Ιουλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όπως τονίζει η εν λόγω ιστοσελίδα, αυτές οι δύο ημερομηνίες προήλθαν μετά από συμφωνία των δύο συλλόγων και πλέον μένει να δώσει το «Ok» η UEFA, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα πότε θα διεξαχθούν οι μάχες του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα. Απομένει να φανεί εάν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των Ισραηλινών, που εμφανίζονται σίγουροι για τις ημερομηνίες των δύο αναμετρήσεων.,

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την Δευτέρα η αντίπαλος του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Σουηδός μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και μετακόμισε στο Ισραήλ και την Μακάμπι Χάιφα.

Οσον αφορά στον Ολυμπιακό, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να χτίζει την ομάδα επόμενης σεζόν, με πρώτο μεγάλο στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Εκεί που ανήκει ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ