«Πέταξε» για Αυστρία ο Ολυμπιακός

«Πέταξε» για Αυστρία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Αυστρία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Για την Αυστρία… πέταξε το πρωί της Τετάρτης (22/6) ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός της νέας αγωνιστικής περιόδου θα «χτιστεί» στην Αυστρία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι πρωταθλητές του Πέδρο Μαρτίνς θα δώσουν έξι φιλικά, με το πρώτο να έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουνίου κόντρα στην αυστριακή Ριντ. Το Σάββατο 25/6 οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν ένα δυνατό τεστ απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ τη Δευτέρα 27/6 θα παίξουν με την Κρακοβία. Ο Ιούνιος θα κλείσει με τη μάχη απέναντι στη Σλάβια Πράγας, την Τετάρτη 29/6.

Κατά την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων» για την Αυστρία, ο Ελ Αραμπί μίλησε για τις προκλήσεις της νέας σεζόν. Ο Μαροκινός killer έθεσε ως πρώτο στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

«Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα της χρονιάς, έχουμε έξι φιλικά παιχνίδια μπροστά μας για να προετοιμαστούμε σωστά.

Πρώτος μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League και αυτό θέλουμε να πετύχουμε αυτό το καλοκαίρι. Έχουμε δέκα ημέρες μπροστά μας για να δέσουμε και σε έναν μήνα πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψα. Έχω περάσει τρία φανταστικά χρόνια στον Ολυμπιακό και ελπίζω και τα άλλα δύο να είναι το ίδιο χαρούμενα και με μεγαλύτερες επιτυχίες», δήλωσε ο επιθετικός των πρωταθλητών.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση των πρωταθλητών:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ