Άρης: Όλα ανοικτά με Εντιαγέ

Άρης: Όλα ανοικτά με Εντιαγέ

Ο Σενεγαλέζος μέσος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, έχοντας προτάσεις από τουρκικές ομάδες και το μέλλον του αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις επαφές που θα έχει με τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων.

Ο Μπαντού Εντιαγέ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος της άδειας του, όμως μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος φαίνεται ότι έχει προτάσεις από τουρκικές ομάδες, με αυτήν της Αντάλιασπορ να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η καλύτερη, όμως, ο Άρης θα αποφασίσει, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για ακόμα δυο χρόνια.

Οι κιτρινόμαυροι δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη, αν ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις τους, καθώς και ο Χερμάν Μπούργος δεν φαίνεται να «καίγεται» για την παραμονή του, ενώ ο Εντιαγέ είχε χάσει τη θέση του βασικού στα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ.

Όλα, πάντως, είναι ανοικτά σε ότι αφορά την παραμονή του και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις επαφές που θα έχει με τους ανθρώπους του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ