Έτοιμος για τρία «χτυπήματα» ο ΠΑΟΚ

Έτοιμος για τρία «χτυπήματα» ο ΠΑΟΚ

Τρία μεταγραφικά «χτυπήματα» έχει στα σκαριά ο ΠΑΟΚ.

Μπορεί χθες ο ΠΑΟΚ να ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν, ωστόσο στον Δικέφαλο του Βορρά έξακολουθουν να «χτενίζουν» την αγορά και να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικοί.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο έχουν γίνει ήδη τρεις επιλογές τις τελευταίες ώρες και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις άμεσα, μέσα στις επόμενες ώρες. Ο Γιάννης Κάργας του ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να προβάρει ήδη τα «ασπρόμαυρα», καθώς ο ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με την ομάδα των Ιωαννίνων και εάν δεν προκύψει κάποια σημαντική ανατροπή, τότε το θέμα θα κλείσει σύντομα.

Από την άλλη, ο Δικέφαλος του Βορρά φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά και στον Τιάγκο Ντάντας. Οι Ασπρόμαυροι, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στην Πορτογαλία, είναι σε προχωρημένες επαφές με την πορτογαλική ομάδα για την απόκτηση του νεαρού χαφ, τον οποίο όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr, είχε ξεχωρίσει ο Ζοσέ Μπότο εδώ και αρκετό καιρό.

Την ίδια ώρα, στη Γερμανία αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται επίσης κοντά και στην απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ από τη Φορτούνα. Όπως προκύπτει, ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται αυτή τη στιγμή κοντά σε τρεις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, τις οποίες δεν αποκλείεται να τις… τελειώσει άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ