Αποκάλυψη: Αυτόν τον παίκτη προσπαθεί να κλείσει από τώρα στον ΠΑΟΚ ο Μπότο (Vids)

Αποκάλυψη: Αυτόν τον παίκτη προσπαθεί να κλείσει από τώρα στον ΠΑΟΚ ο Μπότο (Vids)

Ο Ζοσέ Μπότο έχει βάλει μπροστά το πλάνο ενίσχυσης του καλοκαιριού στον ΠΑΟΚ και έχει ξεχωρίσει τον πρώτο του μεταγραφικό στόχο.

O ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί της Μίντιλαντ έχει πολύ καλή ψυχολογία, βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους του τη φετινή σεζόν και η κλήρωση με τη Γάνδη στους «16» του Europa Conference League του έφερε μια ευκαιρία για να κάνει μια σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία. Την ίδια ώρα λοιπόν που αγωνιστικά ο Δικέφαλος του βορρά βρίσκεται σε μια αρκετά καλή κατάσταση, ο Ζοσέ Μπότο καταστρώνει τα πλάνα του για το καλοκαίρι και το πως θα ενισχύσει το ρόστερ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής δουλεύει 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που του έχουν «γυαλίσει» και φαίνεται πως έχει αποφασίσει από τώρα ποια μεταγραφή θα προσπαθήσει να κάνει το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες από «to10», ο Μπότο μπορεί να μην το φωνάζει, αλλά θέλει στην Τούμπα τον Τιάγκο Ντάντας της Μπενφίκα, που τώρα αγωνίζεται δανεικός την Τοντέλα. Και μάλιστα τον θέλει πολύ για αυτό και κινεί από τώρα τις διαδικασίες για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα.

Ο Ντάντας είναι ένας 21χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει σε όλες τις δημιουργικές θέσεις της μεσαίας γραμμής. Ο ΠΑΟΚ είχε ασχοληθεί και τον περασμένο Γενάρη με την περίπτωση του, με τον Μπότο μάλιστα να καταθέτει επίσημη πρόταση στην Μπενφίκα για την απόκτηση του. Μία πρόταση που είχε να κάνει με έναν εξάμηνο δανεισμό έως το καλοκαίρι και μία οψιόν αγοράς του. Ωστόσο, η μεταγραφή του δεν προχώρησε. Κάτι που σκοπεύει ο Πορτογάλος να γίνει το καλοκαίρι και να προσθέσει μια πολύ ποιοτική λύση στον Λουτσέσκου.

Ο Ντάντας είναι γεννημένος το 2000 και φέτος αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπενφίκα στην Τοντέλα. Εκεί είναι αναντικατάστατος και μετράει ήδη 22 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ αποτελεί έναν από τους πλέον κομβικούς παίκτες της πορτογαλικής ομάδας. Από εκεί και πέρα ο Ο 21χρονος έχει ήδη αρκετές παραστάσεις, καθώς έχει φορέσει και τη φανέλα της Μπάγερν, η οποία πάντως δεν προχώρησε στην αγορά του. Με τους Βαυαρούς κατέκτησε και το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν, έχοντας φορέσει συνολικά δύο φορές τη φανέλα της πρώτης ομάδας και επτά της δεύτερης.

Ο μεγάλος στόχος του Μπότο για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο ήταν θετικός να μεταγραφεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ είχε ζητήσει να διακοπεί ο δανεισμός του στην Τοντέλα, να επιστρέψει στην Μπενφίκα και από εκεί να πάει στον Δικέφαλο του βορρά. Τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει στην Τοντέλα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και τότε ο Μπότο θα μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων απευθείας με την Μπενφίκα για να τον αποκτήσει. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής έχει σηκώσει μανίκια και προσπαθεί να κλείσει από τώρα αυτή την πολύ σημαντική μεταγραφή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ