Στον ΠΑΟΚ ο Τιάγκο Ντάντας (vids)

Στον ΠΑΟΚ ο Τιάγκο Ντάντας (vids)

Ο Δικέφαλος του Βορρά κάνει δικό του τον 21χρονο μέσο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τοντέλα ως δανεικός από την Μπενφίκα.

Ετοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 21χρονου μέσου, Τιάγκο Ντάντας, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τοντέλα ως δανεικός από την Μπενφίκα είναι ο ΠΑΟΚ. Οι Ασπρόμαυροι, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στην Πορτογαλία, είναι σε προχωρημένες επαφές με την πορτογαλική ομάδα για την απόκτηση του νεαρού χαφ, τον οποίο όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr, είχε ξεχωρίσει ο Ζοσέ Μπότο εδώ και αρκετό καιρό.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική του λίστα τον Τιάγκο Ντάντας, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει σε όλες τις δημιουργικές θέσεις της μεσαίας γραμμής. Οι Ασπρόμαυροι είχαν προσπαθήσει να κάνουν δικό τους τον 21χρονο και τον περασμένο Ιανουάριο ως δανεικό για ένα εξάμηνο με οψιόν αγοράς, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τώρα, όμως, επέστρεψαν δυναμικά στην διεκδίκησή του και όπως αναφέρει το έγκυρο πορτογαλικό «Maisfutebol», οι δύο σύλλογοι βρίσκονται πλέον σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, για να μετακομίσει ο νεαρός άσος στη Θεσσαλονίκη.

Στο δημοσίευμα πάντως δεν αναφέρεται εάν ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Τιάγκο Ντάντας με κανονική μεταγραφή ή ως δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς. Ο 21χρονος χαφ έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Τοντέλα ως δανεικός, έχοντας 34 συμμετοχές, με 4 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Ντάντας είναι γέννημα θρέμμα της Μπενφίκα, αφού βγήκε από τα τμήματα υποδομής της πορτογαλικής ομάδας, ενώ τη σεζόν 2020/2021 είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου, πραγματοποιώντας δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και 7 με τα δεύτερη. Συνολικά, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 110 ματς, με 15 γκολ και 10 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ