Κρούση της Πούμας σε Βιγιαφάνιες

Κρούση της Πούμας σε Βιγιαφάνιες

Πρόταση από την Πούμας φέρεται να έχει στα χέρια του ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος ωστόσο εξακολουθεί να περιμένει τον Παναθηναϊκό.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες εξακολουθεί να περιμένει τον Παναθηναϊκό. Μπορεί το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι» να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο ο Αργεντινός συνεχίζει να περιμένει τους «πράσινους», καθώς πιστεύει πως στο τέλος θα του γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Την ίδια ώρα ωστόσο, ο «Βίγια» φέρεται να δέχεται προτάσεις από άλλες ομάδες, με την Πούμας μάλιστα να του έχει κάνει επίσημη κρούση, καθώς όπως αναφέρει η Live Sport, η ομάδα από το Μεξικό έχει προσφέρει στον Αργεντινό μέσο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Βιγιαφάνιες ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμα. Ο λόγος έχει να κάνει με την προτεραιότητα που έχει αποφασίσει να δώσει στον Παναθηναϊκό, με τον Αργεντινό να περιμένει το «τριφύλλι». Σε περίπτωση που δεν του γίνει κάποια πρόταση από τους «πράσινους», τότε ο «Βίγια» θα εξετάσει όλες τις περιπτώσεις που έχει στα χέρια του, όπως φυσικά και την πρόταση της Πούμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ