Άρης: «Τελειώνει» 3 με 4 μεταγραφές

Άρης: «Τελειώνει» 3 με 4 μεταγραφές

Η επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη στην Ελλάδα, μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε στο Λονδίνο για την υπόθεση Καμαρά, σηματοδοτεί εξελίξεις σε οτι αφορά την ενίσχυση του Άρη.

Στην τελική ευθεία των επαφών, για να ολοκληρώσει τρείς με τέσσερις μεταγραφές κινήσεις μέσα στις επόμενες μέρες, έχουν μπει οι άνθρωποι του Άρη.

Η επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη στην Ελλάδα, αναμένεται να σηματοδοτήσει άμεσες εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης ταξίδεψε στο Λονδίνο, όπου και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Φούλαμ και τον εκπρόσωπο του Καμαρά, αναφορικά με το θέμα της επικείμενης μεταγραφής του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.

Προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη αποτελεί η απόκτηση ενός φορ. Φέρεται, μάλιστα, να έχουν ξεχωρίσει ήδη μια περίπτωση ποδοσφαιριστή, ενώ θεωρούν οτι η προσθήκη του στο ρόστερ μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ακόμα, οι κιτρίνομαυροι θα προσχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμα χάφ, μετά τον Ντιόπ, αλλά και ενός επιτελικού μέσου. Στόχος τους είναι να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι συγκεκριμένες κινήσεις, προκειμένου οι παίκτες να πάρουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ