«Ποδαρικό» για τον Ολυμπιακό στα φιλικά

«Ποδαρικό» για τον Ολυμπιακό στα φιλικά

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας σεζόν δίνει σήμερα (19.00, Cosmote Sport 1) ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας τη Ριντ στην Αυστρία.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός κάνει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη, ανακοινώνοντας και την απόκτηση του Γκονζάλο Αβίλα, ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει την ομάδα του για το πρώτο φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας τον Ερυθρόλευκων, οι οποίοι βρίσκονται στην Αυστρία για το βασικό στάδιο.

Απόψε (19.00, Cosmote Sport 1) ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο από τα συνολικά έξι, φιλικά παιχνίδια που έχει προγραμματίσει να παίξει μέχρι το επίσημο ξεκίνημα της σεζόν. Αντίπαλος του η Ριντ, η οποία τερμάτισε στην 10η θέση της αυστριακής Bundesliga.

Μία ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάσει διάφορα πράγματα, καθώς η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ακριβώς και ως «τεστ», από τη στιγμή που ο Πορτογάλος περιμένει πολλές αφίξεις ακόμα.

Ο Πορτογάλος κόουτς θα έχει στη διάθεση του, ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από τους δανεισμούς, οι οποίοι θα ψάξουν τη δεύτερη ευκαιρία.

Παράλληλα, τη δική του ευκαιρία αναμένεται να πάρει και ο Ντιμπί Κεϊτά ο οποίος έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην «Guntamatic Arena» της πόλης Πόιερμπαχ, με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι στα 10 ευρώ το κανονικό και στα 5 ευρώ για τις γυναίκες, τους φοιτητές και τα παιδιά.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα δώσει ακόμα πέντε φιλικά παιχνίδια, στα οποία ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει ακόμα περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, καθώς αναμένονται αρκετοί ποδοσφαιριστές ακόμα στην Αυστρία.

Αναλυτικά όλα τα φιλικά του Ολυμπιακού:

24 Ιουνίου 2022 19:00

Ριντ – Ολυμπιακός

25 Ιουνίου 2022 19:00

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Ολυμπιακός

27 Ιουνίου 2022 19:00

Ολυμπιακός – Κρακόβια

29 Ιουνίου 2022 19:00

Σλάβια Πράγας – Ολυμπιακός

1 Ιουλίου 2022 16:30

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός

2 Ιουλίου 2022 16:30

Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός

9 Ιουλίου 2022 20:30 / «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – ΑΖ Άλκμααρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ