Ολυμπιακός: Το τρένο της δεύτερης ευκαιρίας (pics+vids)

Ολυμπιακός: Το τρένο της δεύτερης ευκαιρίας (pics+vids)

Οι Χασάν, Κούτρης και Ραντζέλοβιτς κέρδισαν το πρώτο… στοίχημα και βρίσκονται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά θα πρέπει να αποδείξουν στον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζουν να βρίσκονται στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Στην Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να αρχίζουν τη σκληρή δουλειά, με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι στα παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα, για τα προκριματικά του Champions League. Οι Πειραιώτες θα δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να παίρνει μαζί του μεταξύ άλλων και ποδοσφαιριστές που πέρσι είχαν δοθεί πέρσι ως δανεικοί.

Ο λόγος για τους Αχμέντ Χασάν, Λεονάρντο Κούτρη και Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, οι οποίοι κέρδισαν το πρώτο… στοίχημα και ταξίδεψαν στην Αυστρία, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Αιγύπτιος επιθετικός, ο Ελληνας μπακ και ο Σέρβος εξτρέμ καλούνται να αποδείξουν στον Μαρτίνς ότι αξίζουν μια θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Η κάθε μια περίπτωση φυσικά είναι ξεχωριστή, αλλά και οι τρεις είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ιβηρα προπονητή.

Ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2023, πέρσι δόθηκε ως δανεικός στην Κόνιασπορ και ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας 11 γκολ και 4 ασίστ σε 37 συμμετοχές.

Το έργο του στην προετοιμασία δεν θα είναι εύκολο, αφού θα έχει να ανταγωνιστεί τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Τικίνιο. Τον Μαροκινό φορ που ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Ερυθρόλευκους για δύο ακόμα χρόνια, αλλά και τον Βραζιλιάνο στράικερ που έπιασε πέρσι… λιμάνι και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 14 γκολ σε 47 παιχνίδια. Ο Λατινοαμερικάνος έχει συμβόλαιο επίσης μέχρι το 2024. Ο Αιγύπτιος, που έχει 38 γκολ και 7 ασίστ σε 95 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα, θα προσπαθήσει μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και τα έξι φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Αυστρία, να πείσει τον Μαρτίνς ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Αξίζει να φοράει τη φανέλα με τον δαφνοστεφανόμενο έφηβο.

Ο Λεονάρντο Κούτρης τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Γερμανία ως δανεικός στην Φορτούντα Ντίζεντολφ, πραγματοποιώντας συνολικά 27 συμμετοχές, με 3 ασίστ με την πρώτη ομάδα και 3 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα του γερμανικού συλλόγου.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (2023), επέστρεψε στον Ρέντη, αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στη Φορτούνα και έχει επίσης μια δεύτερη ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς. Τη δεδομένη στιγμή μάλιστα ο Κούτρης φαντάζει να βρίσκεται σε καλύτερη θέση από τον Αχμέντ Χασάν, καθώς είναι η δεύτερη επιλογή πίσω για το αριστερό άκρο από τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο διεθνής άσος, όμως, θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός, για να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν. Οι προπονήσεις και τα έξι φιλικά που θα δώσουν οι Ερυθρόλευκοι στην Αυστρία θα κρίνουν το μέλλον του Κούτρη, ο οποίος έχει συνολικά 65 παιχνίδια με 1 γκολ και 12 ασίστ με τη φανέλα των Πειραιωτών. Υπενθυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές τον είχαν αποκτήσει το 2017 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εκτός από την Φορτούνα είχε αγωνιστεί επίσης ως δανεικός στην Μαγιόρκα.

Οσον αφορά στον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο 24χρονος εξτρέμ πέρσι έπαιξε ως δανεικός στην Ισπανία με τη φανέλα της Λεγκανές και πραγματοποίησε συνολικά 39 συμμετοχές, έχοντας 5 γκολ και 4 ασίστ σε 1.927 λεπτά. Το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ με τα χρώματα των Πειραιωτών έχει 67 συμμετοχές, με 6 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, όπως και οι άλλοι δύο, κέρδισε το πρώτο στοίχημα της συμμετοχής στην προετοιμασία, αλλά θα πρέπει επίσης να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι έχει όλα όσα χρειάζεται ο Πορτογάλος τεχνικός για να τον κρατήσει στον Ολυμπιακό. Ο Ραντζέλοβιτς θα προσπαθήσει μέσω των φιλικών να δείξει ότι η περιπέτειά του στην Ισπανία τον βελτίωσε ως ποδοσφαιριστής και τον βοήθησε να ανεβάσει το επίπεδο του.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές διεκδικούν μια δεύτερη ευκαιρία, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους περνάει από… ακτίνες Χ στην προετοιμασία και φυσικά στα έξι φιλικά που θα δώσουν οι Ερυθρόλευκοι στο διάστημα που θα παραμείνουν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ