ΠΑΟΚ: Τουρκικά σενάρια ανταλλαγής Τσόλακ με Πέλκα

ΠΑΟΚ: Τουρκικά σενάρια ανταλλαγής Τσόλακ με Πέλκα

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα η Φενέρμπαχτσε πρότεινε στον ΠΑΟΚ τον Δημήτρη Πέλκα ζητώντας ως αντάλλαγμα τον Αντόνιο Τσόλακ.

Ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους να θέλουν να κάνουν δικό τους τον Κροάτη φορ με σκοπό να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή.

Μάλιστα οι ιθύνοντες της Φενέρ φαίνεται να έχουν καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στον Δικέφαλο του Βορρά, ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του 28χρονου επιθετικού.

Πέρα όμως από την πρόταση που έχουν κάνει, οι Τούρκοι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα έχουν ρίξει στο «τραπέζι» των διαπραγματέυσεων και το ενδεχόμενο ανταλλαγή του Δημήτρη Πέλκα με τον Αντόνιο Τσόλακ.

Ο Δημήτρης Πέλκας θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και ο Αντόνιο Τσόλακ είναι σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Οι δυο ποδοσφαιριστές ανήκουν στο ίδιο μανατζερικό γραφείο, γεγονός που ευνοεί την ταυτόχρονη εξέλιξη των υποθέσεων τους.

Επιπλέον τονίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον Τσόλακ, μιας και το όνομα του βρισκόταν ξανά στο προσκήνιο για τους Τούρκους και το 2020. Όλα αυτά την ώρα που και η Ρέιντζερς βρίσκεται στο «κόλπο» για την απόκτηση του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ