Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Δώνης – Παίρνει και Νάρεϊ, παλεύει για… βόμβα με Κεϊτά Μπαλντέ (vids)

Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Δώνης – Παίρνει και Νάρεϊ, παλεύει για… βόμβα με Κεϊτά Μπαλντέ (vids)

Ο ΠΑΟΚ φέρνει άμεσα στην Ελλάδα τον Τάσο Δώνη, συμφώνησε με τη Φορτούνα για Νάρεϊ και θέλει κίνηση-ματ για τον Μπαλντέ.

Δυναμικά κινείται τα τελευταία 24ωρα στο μεταγραφικό παζάρι ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει φέρει στην Ελλάδα τόσο τον Ντάντας, όσο και τον Κοτάρσκι, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ώρες έτσι ώστε να μπουν στο υπόλοιπο γκρουπ της ομάδας για την προετοιμασία, όπως αναμένεται να γίνει και τον Κάργα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο φαίνεται πως υπάρχει διάθεση και για άλλες κινήσεις. Πιο σωστά, στον ΠΑΟΚ θέλουν να γίνει σημαντική ενίσχυση και στον επιθετικό τομέα, με τον Ζοσέ Μπότο να «δουλεύει» τρεις περιπτώσεις, εκ των οποίων οι δύο μοιάζουν να οδηγούνται μάλιστα και σε happy end.

Ο ένας είναι ο Τάσος Δώνης ο οποίος φέρεται να καταλήγει στην Τούμπα. Την Πέμπτη, οι Γάλλοι έκαναν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά για τον Τάσο Δώνη από τη Ρεμς. Μια υπόθεση η οποία φαίνεται πως δεν είναι… φρέσκια, καθώς στο ΠΑΟΚ συζητάνε εδώ και καιρό την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού που αγωνίζεται στη Γαλλία.

Τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και ο Ζοσέ Μπότο βλέπουν θετικά την προοπτική της απόκτησης του Δώνη από τη Ρεμς με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Οι δύο άνδρες θέλουν τον Έλληνα εξτρέμ, την ώρα που και ο ιδιος ο ποδοσφαιριστής ψάχνει έναν νέο σταθμό για την καριέρα του με σκοπό να κάνει το restart και να βρει ξανά τον παλιό, καλό του εαυτό και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και με τον Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Κάλεντ Νάρεϊ αποτελεί τον πρώτο στόχο του Δικεφάλου για την ενίσχυση στα εξτρέμ, με τις διαπραγματεύσεις των «ασπρόμαυρων» με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ να βρίσκονται πλέον σε προχωρημένο στάδιο, καθώς η γερμανική ομάδα έχει ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις της, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να έχει «παίξει» σημαντικό ρόλο σε αυτήν την θετική εξέλιξη.

Τέλος, «ζωντανή» παραμένει και η υπόθεση του Κεϊτά Μπαλντέ. Παρότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, στον ΠΑΟΚ κρατάνε ακόμα ελπίδες για τον Σενεγαλέζο μεσοεπιθετικό. Ειδικά από τη στιγμή που ο 27χρονος φέρεται να μένει ελεύθερος από την Κάλιαρι!

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο Αφρικανός εξτρέμ ενεργοποίησε μια ρήτρα στο συμβόλαιό του και θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα της γειτονικής χώρας, γεγονός που ανεβάζει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες του Δικεφάλου του Βορρά, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως έχει και τον πρώτο λόγο στην υπόθεση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ