Σε φουλ ρυθμούς ο ΠΑΟΚ

Σε φουλ ρυθμούς ο ΠΑΟΚ

Μονή προπόνηση που ήταν σαν... διπλή, περιλάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για την Παρασκευή.

Μία προπόνηση είχε το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την Παρασκευή, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου τους… έσταξε. Το μενού είχε από ασκήσεις, δουλειά σε άμυνα και επίθεση, μέχρι και οικογενειακό διπλό.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Μπορεί την Παρασκευή (24.06) να είχε προγραμματιστεί μία μόνο προπόνηση, αλλά το τεχνικό επιτελείο φρόντισε να μετρήσει… διπλή, με ένα γεμάτο πρόγραμμα με δουλειά σε όλους τους τομείς.

Πάμε να κάνουμε μία καταμέτρηση με τα πεπραγμένα των παικτών στη Νέα Μεσημβρία. Πρώτα προθέρμανση μέσα από διάφορες ασκήσεις και τρεξίματα, μετά παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια δουλειά σε γκρουπ τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Οικογενειακό διπλό και για φινάλε… τρέξιμο. Πολύ τρέξιμο! Το αγωνιστικό τμήμα συνεχίζει τη σκληρή δουλειά πριν την αναχώρηση στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να βγαίνει στο γήπεδο για δρομικές ασκήσεις στα πλαίσια της αποκατάστασής του. Το Σάββατο (25.06) οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται στις 09:30 και στις 18:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Δικεφάλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ