Τρομερή εξέλιξη με Βρσάλικο: Ποιον παίρνει στη θέση του ο Σιμεόνε

Τρομερή εξέλιξη με Βρσάλικο: Ποιον παίρνει στη θέση του ο Σιμεόνε

Επιμένει... Κροατικά ο Ντιέγκο Σιμεόνε - Μετά την αποχώρηση του Σίμε Βρσάλικο ο οποίος πηγαίνει στον Ολυμπιακό, η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του Γιόσιπ Γιουράνοβιτς

Ο Σίμε Βρσάλικο είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού! Μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Ο Κροάτης δεξιός μπακ, που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αναμένεται να έρθει την Τρίτη (28/6) ή την Τετάρτη (29/6) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι με ποιον παίκτη θα αντικαταστήσει τον Βρσάλικο στο δεξί άκρο της άμυνας της Ατλέτικο ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Σύμφωνα με το Sky Sports, στα ραντάρ των «ροχιμπλάνκος» είναι ένας ακόμα Κροάτης για τη συγκεκριμένη θέση!

Ο λόγος για τον έτερο διεθνή με την Εθνική Κροατίας, Γιόσιπ Γιουράνοβιτς! Ο 26χρονος δεξιός μπακ έχει τρομερή εξέλιξη στη Σέλτικ και γι’ αυτόν τον λόγο επιθυμούν την απόκτησή του και ομάδες της Premier League!

Ο Σιμεόνε έχει «σταμπάρει» τον Γιουράνοβιτς ως αντικαταστάτη του Βρσάλικο, με τον παίκτη να κοστολογείται πάντως σίγουρα πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ. Ο θρύλος της Σέλτικ, Κρις Σάτον, βέβαια είναι υπέρ της άποψης ο Γιουράνοβιτς να πωληθεί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, καθώς εκτιμά πως τότε η αξία του θα… εκτοξευτεί στα 25 εκατομμύρια ευρώ και θα γίνει η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ