Ονιεκούρου στο πλευρό του Μπακασέτα – Και η Τραμπζονσπόρ στη λίστα…

Ονιεκούρου στο πλευρό του Μπακασέτα – Και η Τραμπζονσπόρ στη λίστα…

Ο Χένρι Ονιεκούρου έχει πέραση στην Τουρκία, με την Τραμπζονσπόρ να προστίθεται κι αυτή στη λίστα με τους ενδιαφερόμενους για τον Νιγηριανό.

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Τουρκία, με τις μεγάλες ομάδες της γειτονικής χώρας να ασχολούνται έντονα με την περίπτωση του.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ που αποκτήθηκε πέρσι από τον Ολυμπιακό, θα αποχωρήσει από το λιμάνι και θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία, όπου είχε μερικές από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του.

Ο 25χρονος διεθνής Νιγηριανός έχει ακουστεί τόσο για τη Γαλατασαράι, αλλά και για τις Μπεσίκτας, Μπασακσεχίρ και Άδανα Ντεμίρσπορ. Ωστόσο, οι Τούρκοι αποκαλύπτουν πως και η πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ προστέθηκε στη λίστα με τους ενδιαφερόμενους και μάλιστα είναι έτοιμη να κάνει την κίνηση της για να τον αποκτήσει.

Η ομάδα που αγωνίζεται ο Τάσος Μπακασέτας και ο Μανώλης Σιώπης και έγραψε ιστορία πανηγυρίζοντας τον τίτλο, ψάχνει για εξτρέμ και ο Ονιεκούρου φέρεται να είναι στην κορυφή της λίστας της.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού θέλει να φύγει από την ομάδα και η Τραμπζονσπόρ έχει καλή άποψη για τα προσόντα του, για αυτό και θέλει να μπει «σφήνα» και να τον κλέψει από τις άλλες τούρκικες ομάδες. Ο Ονιεκούρου από την πλευρά του θέλει να επιστρέψει στη γειτονική χώρα και δεν θα έλεγε «όχι» στην Τραμπζονσπόρ, ειδικά από τη στιγμή που έχει και το «δέλεαρ» του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ονιεκούρου τη φετινή σεζόν δεν προσέφερε τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό, έχοντας 27 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ αποκτήθηκε για 4.500.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ