Πήρε 19χρονο εξτρέμ ο Ολυμπιακός – Τα δύο φιλικά στο Ρέντη, οι απίθανες ντρίμπλες και οι ποδιές (Vids)

Πήρε 19χρονο εξτρέμ ο Ολυμπιακός – Τα δύο φιλικά στο Ρέντη, οι απίθανες ντρίμπλες και οι ποδιές (Vids)

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον 19χρονο εξτρέμ Αγγελο Αργυρίου από τον Πανιώνιο για την ομάδα Β. Εντυπωσίασε φέτος με τις εμφανίσεις και τις απίθανες ντρίμπλες του!

Ο Ολυμπιακός κινείται μεταγραφικά σε όλα τα επίπεδα. Οι Ερυθρόλευκοι δεν αποκτούν ποδοσφαιριστές μόνο για την πρώτη ομάδα, αλλά συνεχίζουν με εντατικό τρόπο την προετοιμασία και της ομάδας Β για τη νέα χρονιά. Βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο το πρότζεκτ, αλλά και συνεχίζοντας στις ίδιες βασικές αρχές, της άμεσης συνεργασίας με την πρώτη ομάδα, αλλά και την «παραγωγή» ποδοσφαιριστών. Και προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν δικό τους ακόμη έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, τον Αγγελο Αργυρίου.

Ο Αργυρίου άνηκε μέχρι φέτος στον Πανιώνιο, με τον οποίο είχε ενεργή συμμετοχή στη Γ Εθνική και αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς. Ο 19χρονος (21/04/2003) έκανε αίσθηση με τις εμφανίσεις του τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Και για αυτόν τον λόγο αποκτήθηκε από τους πρωταθλητές, ως επένδυση για το μέλλον, αλλά και ως ένα παιδί που θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα και θα δουλέψει, για να κυνηγήσει το όνειρο της πρώτης ομάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός Β έκανε δύο φιλικά φέτος με την ομάδα του Πανιωνίου, με σκοπό να παρακολουθήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ενώ οι άνθρωποι των Πειραιωτών είχαν διαρκώς στραμμένα πάνω του τα ραντάρ τους και τον τσέκαραν και σε πολλά παιχνίδια της Γ Εθνικής, με τα στοιχεία του να μην αφήνουν αδιάφορο τον σύλλογο.

Ουσιαστικά στην πρώτη του χρονιά σε επίπεδο ποδοσφαίρου ανδρών, ο Αργυρίου προσέφερε πληθώρα highlights με τον τρόπο παιχνιδιού του, με την ταχύτητά του, την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός, αλλά και με το επίπεδο της τεχνικής του κατάρτισης. Με τα βίντεο που κυκλοφορούν με τις ντρίμπλες του, να επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται πράγματι για ένα νέο παιδί, με μεγάλη ικανότητα σε αυτόν τον τομέα. Με καλό κορμί και με προοπτική.

Ο Ολυμπιακός αποκτά τον Αργυρίου με συμβόλαιο τριών ετών και μετά την προσθήκη του Ντένις Αλίγιαγκιτς, συνεχίζει να τις ενέργειες για να εντάξει κι άλλα νέα και ταλαντούχα παιδιά στον σύλλογο. Αρχικά για τη δεύτερη ομάδα, αλλά με ξεκάθαρη στόχευση στην εξέλιξή τους και την προώθησή τους στην πρώτη ομάδα. Εκεί όπου από την περσινή ομάδα βρίσκονται ήδη ο Φώτης Κίτσος (σ.σ. εκτός προετοιμασίας για ιατρικούς λόγους), αλλά και ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης. Δύο από τα (αρκετά) παιδιά που αναδείχθηκαν από το πρότζεκτ του Ολυμπιακού Β. Και τα οποία δεν είναι τα μοναδικά.

Το πλάνο της νέας χρονιάς προβλέπει αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών που θα επιλεγούν από τα μικρότερα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας (κυρίως Κ17, Κ19), αλλά και προσθήκες παικτών, που ο σύλλογος θεωρεί ότι αξίζουν, έχουν το ταλέντο, αλλά την προοπτική να εξελιχθούν σε παίκτες που δυνητικά θα μπορούν να βοηθήσουν.

Ο Ολυμπιακός Β’ ξεκινάει στις 18 Ιουλίου την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς στη Super League 2. Και έως τότε αναμένεται να έχουν γίνει κι άλλες κινήσεις για τον εμπλουτισμό του ταλέντου, ενώ είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και πολλές αποχωρήσεις, καθώς αρκετοί από τους περσινούς πρωταγωνιστές των Ερυθρόλευκων, αποτελούν στόχους, εντός και εκτός συνόρων!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ