Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Στις 18:40 αναμένεται στην Αθήνα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακού.

Στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναμένεται το απόγευμα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Αφρικανός, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, αναμένεται στην Αθήνα στις 18:40, για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στους Ερυθρόλευκους.

Οπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr την 1η Ιουνίου, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του επιθετικού από την Μαυριτανία και είχε ζητήσει την απόκτησή του, με τη διοίκηση των Πειραιωτών να κάνει πράξη την επιθυμία του Μαρτίνς. O Αμπουμπακάρ Καμαρά θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει στο ρόστερ του έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Ο 27χρονος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία έπαιξε σε 35 παιχνίδια με τη φανέλα του Αρη, έχοντας 10 γκολ και 4 ασίστ. Τα 6 γκολ ήταν στην κανονική διάρκεια της Super League, τα δύο στα πλέι οφ και τα άλλα δύο στο Κύπελλο. Ηταν από τους πρωταγωνιστές στην εξαιρετική πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης και βοήθησε τα μέγιστα στην έξοδο στην Ευρώπη. Ο Αφρικανός είχε επίσης μια συμμετοχή στην Championship με τη Φούλαμ.

Ενας πάρα πολύ καλός επιθετικός, που προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην εκάστοτε ομάδα του, αφού μπορεί με την ίδια ευκολία να σκοράρει και να πασάρει, συνδυασμός που τον κάνει εξαιρετικό εργαλείο για τον προπονητή του και φυσικά ιδανικό συμπαίκτη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς επιμένει τόσο πολύ στην απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ζητάει επιτακτικά την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ