Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Κρακόβια (pic)

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Κρακόβια (pic)

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το φιλικό του Ολυμπιακού με την Κρακόβια.

Το τρίτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν την πολωνική Κρακόβια (19:00).

Στο σημερινό παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τους Πειραιώτες με τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Ανδρούτσο, Μπα, Σισέ και Κούτρη στην τετράδα της άμυνας.

Οι Μαντί Καμαρά, Κανέ και Μπουχαλάκης θα είναι στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τον Χασάν στην κορυφή της επίθεσης. Συμπαραστάτες του Αιγύπτιου θα είναι οι Βαλμπουενά και Φαντινγκά, με τους Γάλλους να βρίσκονται στα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής των πρωταθλητών.

Όπως προαναφέραμε αυτό είναι το τρίτο φιλικό προετοιμασίας που δίνει ο Ολυμπιακός στην Αυστρία, αφού την περασμένη Παρασκευή (24/6) οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν την Ριντ και το Σάββατο (25/6) την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Φιλικά, στα οποία ο Πέδρο Μαρτίνς βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία και δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στο φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα ο Αβιλα, ενώ στο σημερινό παιχνίδι είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τα χρώματα του Ολυμπιακού ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ