Άρης: Έρχεται ο Ντιόπ, ανανεώνει ο Μπεναλουάν

Άρης: Έρχεται ο Ντιόπ, ανανεώνει ο Μπεναλουάν

Ο Σενεγαλέζος μέσος αναμένεται αύριο (28/6) στην Ελλάδα και την Τετάρτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ ο Γαλλοαλγερινός αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Ο Πάπε Ντιόπ αναμένεται να ταξιδέψει αύριο (28/6) στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τους διοικούντες την ΠΑΕ, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του, που θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τριετούς διάρκειας.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται την Πέμπτη να αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και θα πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ακόμα, τη συνεργασία του με τον Άρη για έναν ακόμα χρόνο, αναμένεται να ανανεώσει ο Γιόχαν Μπεναλουάν. Ο Γαλλοαλγερινός αμυντικός προορίζεται για εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Άρη εκφράζουν την αισιοδοξία τους οτι μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουν ολοκληρώσει τέσσερις με πέντε μεταγραφικές κινήσεις, καλύπτοντας τα κενά.

Στη σημερινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Λούμορ, που βρίσκεται σε επαφές με την διοίκηση για τη λύση της συνεργασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ