Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Πάει άμεσα για τουλάχιστον δυο μεταγραφές

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Πάει άμεσα για τουλάχιστον δυο μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε τουλάχιστον δυο κινήσεις για την ενίσχυση του. Ποιές είναι οι θέσεις που «καίνε» τον Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που έκλεισε στην ΑΕΚ, όμως έχει βάλει μπρος για τα καλά για την ολοκλήρωση τουλάχιστον δυο μεταγραφικών κινήσεων μέσα στο επόμενο διάστημα.

Οι πράσινοι έχουν μείνει πίσω και η κινητικότητα που υπάρχει είναι έντονη για να γίνουν άμεσα δυο κομβικές μεταγραφές. Η θέση που «καίει» αυτή τη στιγμή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, καθώς ο Φραν Βέλεθ θα αποχωρήσει και ο Σέρβος ψάχνει τον παίκτη που θα είναι στο πλευρό του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο παίκτης που μοιάζει να είναι ψηλότερα στη λίστα του Γιοβάνοβιτς είναι ο Μάγκνουσον που είναι αρχηγός της εθνικής Ισλανδίας, όμως δεν ειναι ο μόνος που «παίζει».

Εκτός από τον στόπερ, ο Παναθηναϊκός ψάχνει ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι που θα παίζει στο «8» και το «10» και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις και σε αυτό το θέμα. Συνολικά, το «τριφύλλι» θα αποκτήσει δύο ή τρεις παίκτες για τη μεσαία γραμμή του.

Αυτές θα είναι και οι δυο επόμενες κινήσεις στην ομάδα, την ώρα βέβαια που δεδομένα χρειάζεται έναν εξτρέμ να πλαισιώσει τους Αϊτόρ και Παλάσιος, ενώ θα αποκτήσει και επιθετικό, κάτι όμως που δεν είναι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ