Ανατροπή με Ονιεκούρου: Με ποιά ομάδα συμφώνησε…

Ανατροπή με Ονιεκούρου: Με ποιά ομάδα συμφώνησε…

Δημοσίευμα από τη Νιγηρία αναφέρει ότι ο Χένρι Ονιεκούρου τα βρήκε στους προσωπικούς του όρους με την Μπεσίκτας και πλέον απομένει το deal με τον Ολυμπιακό.

Ο Χένρι Ονιεκούρου φαίνεται πως είναι έτοιμος να φύγει από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του, ο Νιγηριανός εξτρέμ συμφώνησε με την Μπεσίκτας στους προσωπικούς όρους και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι το deal με τον Ολυμπιακό.

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός απασχολεί τα ΜΜΕ της Τουρκίας, αλλά και της Νιγηρίας επί καθημερινής βάσεως, με την υπόθεση του να έχει γίνει σίριαλ, όμως όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να φύγει από το λιμάνι.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «scorenigeria.com.ng», αναφέρει ότι ο Ονιεκούρου είχε επαφές με την Μπεσίκτας εδώ και μερικές μέρες και κατέληξε σε συμφωνία, μιας και θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην Τουρκία.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που έχει φτιάξει ένα καλό όνομα στη γειτονική χώρα λόγω της θητείας του στη Γαλατασαράι, ήταν ψηλά στη λίστα τόσο της «τσιμ μπομ», αλλά και των Μπεσίκτας, Τραμπζονσπόρ και Αδάνα Ντεμίρσπορ, με τους «αετούς» όμως να είναι αυτοί που είναι ένα βήμα μακριά από την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ονιεκούρου αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό για 4,5 εκατομμύρια ευρώ, όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και αναμένεται να αποχωρήσει. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Νιγηριανός διεθνής είχε στο λιμάνι 27 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ