Ολοκληρώνει το «μπαμ» ο Άρης: Οριστικό deal με Γκρέι – Πότε έρχεται για τις υπογραφές…

Ολοκληρώνει το «μπαμ» ο Άρης: Οριστικό deal με Γκρέι – Πότε έρχεται για τις υπογραφές…

Ο Άρης ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Άντρε Γκρέι και ο Τζαμαϊκανός θα βρίσκεται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Ο Άρης ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Άντρε Γκρέι ολοκληρώνοντας μια μεγάλη μεταγραφή για την κορυφή της επίθεσης.

Ο 31χρονος «αγγλοθρεμμένος» Τζαμαϊκανός επιθετικός ήταν η πρώτη επιλογή των κίτρινων για τη γραμμή κρούσης μετά την αποχώρηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά και ο Θόδωρος Καρυπίδης κατάφερε να τα βρει σε όλα με τον έμπειρο σκόρερ.

Όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr, o Γκρέι ήταν στην κορυφή της λίστας, με τον ισχυρό άνδρα του Άρη να έχει απευθείας επαφές ο ίδιος για τη μεταγραφή. Τελικά οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, με τον 31χρονο φορ να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, όπου θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Γκρέι θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια με απολαβές που θα φτάσουν συνολικά τις 2.700.000 ευρώ, ενώ μετά την ανακοίνωση αναμένεται να «πετάξει» για την Αυστρία, για να ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη αποστολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκρέι είναι ελεύθερος, ενώ έχει μια σπουδαία καριέρα. Γεννήθηκε στην Αγγλία και έγινε γνωστός την περίοδο 2015-16, όταν και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ (25 γκολ) στη Championship με τη φανέλα της Μπέρνλι, οδηγώντας την στην άνοδο στη Premier League.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του είχαν ως αποτέλεσμα η Γουότφορντ να καταβάλει το 2017 20 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει. Με τη φανέλα της πραγματοποίησε 119 συμμετοχές και σκόραρε 21 φορές. Την περσινή αγωνιστική περίοδο παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην ΚΠΡ, όπου και σημείωσε 10 γκολ σε 28 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ