ΑΕΚ: Την Κυριακή η πρώτη προπόνηση, αλλαγή στο πρώτο φιλικό

ΑΕΚ: Την Κυριακή η πρώτη προπόνηση, αλλαγή στο πρώτο φιλικό

Παρασκευή και Σάββατο οι παίκτες τις ΑΕΚ θα περάσουν τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. Γκενκ αντί για Αλκμάαρ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας.

Αντίστροφα μετράει πλέον η ΑΕΚ για την έναρξη της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν καθώς την Παρασκευή 1η Ιουλίου θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά οι παίκτες της Ένωσης στα Σπάτα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις ενώ το Σάββατο θα γίνουν τα εργομετρικά και την Κυριακή (3/7, 9.30) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

Οι παίκτες θα είναι χωρισμένοι σε γκρουπ για τις εξετάσεις τους ενώ θα απουσιάσουν οι διεθνείς οι οποίοι θα ενσωματωθούν στις 6 Ιουλίου. Οι προπονήσεις στα Σπάτα θα συνεχιστούν έως τις 11/7 και την επομένη η αποστολή θα αποχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 29 του μηνός.

Τέλος, αλλαγή προέκυψε ως προς τον αντίπαλο του πρώτου φιλικού αγώνα της ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να αντιμετωπίζουν τελικά στις 16 Ιουλίου την Γκενκ στην ομώνυμη βελγική πόλη, αντί για την Άλκμααρ στην Ολλανδία.

Εντός των ημερών η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ανακοινώσει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων με ακριβείς ημερομηνίες, ώρες και αντιπάλους. Θυμίζουμε πως η Φόλενταμ έχει ανακοινώσει ότι θα δώσει φιλικό με την Ένωση στις 22/7 ενώ εκκρεμεί να ανακοινωθεί ο αντίπαλος του τρίτου φιλικού στις 27/7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ