Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Ζουχαΐρ Φεντάλ (vids)

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Ζουχαΐρ Φεντάλ (vids)

Ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρο του τον 32χρονο Μαροκινό στόπερ, Ζουχαΐρ Φεντάλ, για την ενίσχυση στην αμυντική του γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και μέρες στην αναζήτηση για ενίσχυση στα μετόπισθεν ανεξαρτήτως της τελικής κατάληξης της υπόθεσης πώλησης του Βέλεθ στην Αλ Φατέχ και εκτός από την περίπτωση του Χόρντουρ Μάγκνουσον, «τσεκάρει» και άλλους ποδοσφαιριστές.

Ένας από αυτός είναι ο διεθνής Μαροκινός στόπερ Ζουχαΐρ Φεντάλ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Τα «λιοντάρια» δεν ενεργοποίησαν την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του στο τέλος της περασμένης χρονιάς, έπειτα από απόφαση του προπονητή τους και ο παίκτης κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, με τους «πράσινους» να τον… γλυκοκοιτάζουν.

Ωστόσο, δεν είναι οι μόνοι που παρακολουθούν στενά την περίπτωση του, καθώς για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού έχουν δείξει ενδιαφέρον η Αλμερία, η Έλτσε, αλλά κι ένας πορτογαλικός σύλλογος.

Πέρα από τη Σπόρτινγκ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2021 και σήκωσε τα δύο τελευταία League Cup Πορτογαλίας και το Super Cup της χώρας το καλοκαίρι του 2021, ο Ζουχαΐρ Φεντάλ έχει αγωνιστεί και στις Πάρμα, Σιένα, Παλέρμο, Λεβάντε, Αλαβές, Μπέτις και Ραμπάτ.

Συνολικά μετράει 108 αγώνες στη La Liga (8 γκολ, 6 ασίστ), 42 ματς στην Πορτογαλία (2 γκολ, 4 ασίστ), 20 ματς στη Serie A και 27 στη Serie B, ενώ στην πρωταθληματική χρονιά της Σπόρτινγκ ήταν βασικός και αναντικατάστατος, μετρώντας 34 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ.

Δείτε τον Φεντάλ εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ