Ξεπέρασαν τις 4.000 τα διαρκείας της ΑΕΚ!

Ξεπέρασαν τις 4.000 τα διαρκείας της ΑΕΚ!

Πάνω από 4.000 εισιτήρια διαρκείας για την «Opap Arena» έφυγαν την πρώτη μέρα της διάθεσής τους, με την ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Χαμός! Η λέξη που περιγράφει απόλυτα όσα έγιναν στην πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν που μετά από 19 ολόκληρα χρόνια θα βρει την ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως ενημέρωσε η Ένωση, στις έξι το απόγευμα που έκλεισε το φυσικό σημείο πώλησης του ΟΑΚΑ και το τηλεφωνικό κέντρο, είχαν ήδη πουληθεί περισσότερα από 4.000 εισιτήρια διαρκείας, συμπεριλαμβανομένων βέβαια και όσων διατίθενται ηλεκτρονικά.

Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία ενώ από την ΑΕΚ τονίζεται πως ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ σήμερα και πως τα δύο τρίτα του κόσμου έφυγαν αναγκαστικά με άδεια χέρια. Αν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν όλοι, επισημαίνεται πως θα είχαν φύγει ήδη τουλάχιστον τα διπλάσια εισιτήρια.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως δεν χρειάζεται… πανικός από τον κόσμο καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα ενημερώνει συνεχώς για τη διάθεση των διαρκείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ