Εστειλε την πρόταση στον Σκάρπα ο Ολυμπιακός – Συμβόλαιο έως το 2025 – Σε δύο ημέρες απαντάει ο Βραζιλιάνος

Εστειλε την πρόταση στον Σκάρπα ο Ολυμπιακός – Συμβόλαιο έως το 2025 – Σε δύο ημέρες απαντάει ο Βραζιλιάνος

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει από τον τώρα για τον Ιανουάριο τον Γκουστάβο Σκάρπα, του έστειλε μια εξαιρετική πρόταση και περιμένει την απάντησή του.

Ο Ολυμπιακός έκανε την τελική του κίνηση για την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα. Οι Ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 28χρονο ιθύνοντα νου της Παλμέιρας. Είτε αυτό συμβεί άμεσα είτε (το πιθανότερο) τον Ιανουάριο, όταν και θα έχει λήξει το συμβόλαιό του με την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες και πρωτοπόρο του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες: Εως τα μεσάνυχτα της Τρίτης οι Ερυθρόλευκοι αντάλλασσαν έγγραφα με την πλευρά του Σκάρπα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες τον Ολυμπιακό ότι θέλει να πάρουν επίσημη μορφή οι συζητήσεις για συμβόλαιο μετά το τέλος της τρέχουσας σύμβασής του με την Παλμέιρας. Οι πρωταθλητές, λοιπόν, έστειλαν στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή την επίσημη πρότασή τους.

Διαβάστε επίσης: Πότε έρχεται και υπογράφει η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού;

Η προσφορά του Ολυμπιακού στον 28χρονο επιτελικό μέσο αφορά συμβόλαιο που ξεκινάει από 1η Ιανουαρίου 2023 και έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2025, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία σεζόν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά, μαζί με πριμ υπογραφής, μπόνους και νέτα ποσά, ο Σκάρμπα μπορεί σε αυτό το διάστημα να λάβει συνολικά ένα ποσό που θα φτάνει τα 4.500.000 ευρώ. Χρήματα παρασάγγας περισσότερα από αυτά που λαμβάνει τώρα στην Παλμέιρας, αλλά και από τις υπόλοιπες προσφορές που έχει στα χέρια του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή αφού έλαβαν την επίσημη προσφορά του Ολυμπιακού, ζήτησαν διορία δύο ημερών από τους Ερυθρόλευκους για να δώσουν την οριστική τους απάντηση. Δηλώνοντας, ωστόσο, ότι η πρόταση είναι πραγματικά πολύ καλή, καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του Σκάρπα και εκτός απροόπτου, θα υπάρξει θετική απόκριση.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι η άτεγκτη στάση της Παλμέιρας, που δεν δέχεται να συζητήσει επ ουδενί την απελευθέρωση του ποδοσφαιριστή της, παρά το γεγονός ότι στο τέλος του 2022 θα τον χάσει χωρίς να λάβει ούτε ευρώ, έχει κάνει κι άλλες ομάδες να προσεγγίσουν την πλευρά του παίκτη. Η Γαλατασαράι είναι μία από τις ομάδες που επίσης έχουν κινηθεί επίσημα. Με τη Βαλένθια να έχει μπει επίσης στο «κόλπο», σύμφωνα με πηγές από την Ισπανία, αλλά χωρίς να έχει προχωρημένες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Πάντως, εάν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει την υπογραφή του Σκάρπα για συμβόλαιο από τον Ιανουάριο του 2023, είναι σαφές ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα πίεση για να υπάρξει λύση από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Κάτι, πάντως, που δείχνει να απορρίπτει με κάθε τρόπο η Παλμέιρας. Η οποία δεν ενδιαφέρεται καν να συζητήσει κάποιο ποσό, αλλά μόνο να κατακτήσει το πρωτάθλημα Μπραζιλεϊράο, στο οποίο είναι πρώτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ