Οριστικό: Την Παρασκευή στην Ελλάδα ο Βρσάλικο – Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο το συμβόλαιο

Οριστικό: Την Παρασκευή στην Ελλάδα ο Βρσάλικο – Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο το συμβόλαιο

Ο Σίμε Βρσάλικο, η πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έρχεται για να πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό.

Ακόμη και τώρα κάποιοι δεν είναι σίγουροι. Αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού με δυσπιστία. Όχι ως προς την αξία του ποδοσφαιριστή, αλλά ως προς το εάν όντως θα τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Αλλά αυτό το θέμα έχει τελειώσει. Και από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σίμε Βρσάλικο (περί ου ο λόγος) έχουν δώσει τα χέρια, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr εδώ και μέρες, η μεταγραφή είναι «κλειδωμένη».

Η απόκτηση του σπουδαίου Κροάτη δεξιού μπακ από τους πρωταθλητές Ελλάδος θα ολοκληρωθεί και τυπικά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Με τον 30χρονο αμυντικό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο αναμένεται να είναι διετούς διάρκειας και να εντάσσεται άμεσα στις προπονήσεις των Πειραιωτών.

Μάλιστα, για να τελειώσει και η όποια… αγωνία, είναι οριστικό, πλέον, ότι ο Βρσάλικο θα ταξιδέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή (01/07). Και δεν θα έρθει για… συζητήσεις, αλλά για μόνιμη εγκατάσταση. Θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία θα πιάσει δουλειά, για να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Ο 52φορές διεθνής Κροάτης δεξιός μπακ, είχε υποχρεώσεις μέχρι αργά με την εθνική ομάδα της χώρας του και είχε ζητήσει κάποιες παραπάνω ημέρες από τους Ερυθρόλευκους και για να μπορέσει να είναι κοντά στο νεογέννητο παιδί του, αλλά και για να φορτίσει τις μπαταρίες του. Εξάλλου, οι υποχρεώσεις του με την Εθνική Κροατίας τελείωσαν στις 13 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει ότι επί της ουσίας είχε σχεδόν 15 ημέρες ξεκούρασης.

Το πότε θα είναι έτοιμος ο Βρσάλικο θα φανεί από την Παρασκευή, όταν και θα πατήσει πάλι ελληνικό χώμα, ωστόσο, από το περιβάλλον του τονίζεται ότι από άποψη σωματικής και φυσικής κατάστασης είναι σε πολύ καλό επίπεδο και έχει κάνει πολλή δουλειά σε ατομικό επίπεδο, ώστε να μην μείνει πίσω και να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα, για τα προκριματικά του Champions League.

Την Παρασκευή, 1 Ιουλίου, λοιπόν, ο Βρσάλικο αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα. Και η πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού, θα ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα. Μια μεταγραφή από την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ενός 30χρονου παίκτη, με 100 συμμετοχές στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μεταγραφή από εκείνες που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ