Μαξ Λόου: Ένας σύγχρονος φουλ μπακ για τον Θρύλο (vids)

Μαξ Λόου: Ένας σύγχρονος φουλ μπακ για τον Θρύλο (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μαξ Λόου και to10.gr παρουσιάζει τον «πυραυλοκίνητο» αριστερό μπακ που έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, καθώς μετά τις κινήσεις των Γκονζάλο Άβιλα, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, Αμπουμπακάρ Καμαρά και τη «βόμβα» του Σίμε Βρσάλικο, που είναι στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και για τον Μαξ Λόου.

Όπως διαβάσατε από to10.gr, οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται για την απόκτηση του, αφού έχουν ξεκινήσει επαφές με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οποία και ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Ο Λόου είναι μια περίπτωση που έχει γραφτεί για τον Ολυμπιακό εδώ και καιρό, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να δώσει το τελικό «ΟΚ».

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεχωρίσει τον Λόου για το αριστερό άκρο της άμυνας και τον θέλει στο ρόστερ της νέας σεζόν, μαζί με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Για αυτό τον λόγο και ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τις «λεπίδες».

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος αριστερός μπακ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ με τη μορφή δανεισμού και συνέβαλλε ώστε η αγγλική ομάδα να επιστρέψει στην Premier League. To10.gr με αφορμή το επίσημο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λόου παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον 25χρονο μπακ.

«Προϊόν» των ακαδημιών της Ντέρμπι

Ο Λόου είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ντέρμπι, όμως ξεχώρισε με το «καλημέρα». Ήταν και είναι ένας ταχύτατος και αθλητικότατος ποδοσφαιριστής που «όργωνε» τη γραμμή και κατέγραψε 32 συμμετοχές και 1 γκολ με τη δεύτερη ομάδα των «τράγων».

Ξεχωρίζει για τις αστείρευτες δυνάμεις που έχει, τα αμέτρητα ανεβάσματα και τη δημιουργία του στην επίθεση, ενώ και στην άμυνα είναι τυπικότατος και θεωρείται μια «value for money» περίπτωση, που ταιριάζει στα «θέλω» του Μαρτίνς για τα μπακ. Είναι αρκετά καλός στο ένας με έναν, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι πέρα από όσα προσφέρει στο επιθετικό κομμάτι είναι συνεπέστατος στα αμυντικά του καθήκοντα.

Οι εμφανίσεις του με την Ντέρμπι U23 τον έφεραν στο επίκεντρο και μέσα σε λίγους μήνες και στην πρώτη ομάδα χωρίς να κάνει συμμετοχές, ενώ εν συνεχεία έκανε το «αγροτικό» του στη Σριούσμπερι με 16 ματς και 1 ασίστ, προτού επιστρέψει και πάλι στην ομάδα που τον ανέδειξε, αυτή τη φορά για να παίξει.

Με την Ντέρμπι κατέγραψε 48 ματς και 1 ασίστ συνολικά, ενώ ενδιάμεσα είχε και έναν δανεισμό στην Αμπερντίν για δυο χρόνια, που του έκανε πολύ καλό, αφού ήταν βασικός και εξέλιξε το παιχνίδι του. Στη Σκωτία είχε συνολικά 42 παιχνίδια με 3 γκολ και 2 ασίστ, πριν επιστρέψει στους «τράγους» για να πάρει τη μεταγραφή στη Σέφιλντ.

Τα 3.800.000 ευρώ της Σέφιλντ και η Νότιγχαμ 

Η Σέφιλντ λοιπόν το 2020 έβγαλε από τα ταμεία της 3.800.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ντέρμπι, μετά τις συνεχόμενες πολύ καλές σεζόν που έκανε. Όμως στις «λεπίδες» που τότε αγωνιζόντουσαν στην Premier League, ο Λόου δεν πήρε ουσιαστικές ευκαιρίες και έπαιξε συνολικά 11 ματς, έχοντας 1 ασίστ.

Για αυτό τον λόγο η Σέφιλντ σε συνεννόηση φυσικά με τον ίδιο τον 25χρονο, αποφάσισαν να δοθεί δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ το περσινό καλοκαίρι. Εκεί ο Λόου ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ξέφρενη πορεία της αγγλικής ομάδας, μετά την έλευση του Στιβ Κούπερ.

Όμως ένας τραυματισμός στους προσαγωγούς τον κράτησε πίσω, με τον τεχνικό της ομάδας όμως μέχρι τότε να ποντάρει πολλά στο παιχνίδι του Άγγλου μπακ. Ο Λόου είχε στην απίστευτη σεζόν της επιστροφής της Νότιγχαμ στην Premier League μετά από 23 χρόνια, 22 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ, ενώ είχε παίξει και στον τελικό ανόδου στο Γουέμπλεϊ κόντρα στη Χάντερσφιλντ στα τέλη Μαϊου. Εκεί όπου η Νότιγχαμ ανέβηκε και τυπικά στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Δείτε τον Λόου εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ