Ολυμπιακός: O Μιλτιάδης Μαρινάκης προαναγγέλλει τη μεγάλη μεταγραφή του Βρσάλικο (pic)

Ολυμπιακός: O Μιλτιάδης Μαρινάκης προαναγγέλλει τη μεγάλη μεταγραφή του Βρσάλικο (pic)

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης με story στο instagram προανήγγειλε τη σπουδαία μεταγραφή του Σίμε Βρσάλικο – Ανακοινώνεται το μεγάλο «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού.

Ετοιμος να ολοκληρώσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού και μια από τις σπουδαιότερες στην ιστορία του είναι ο Ολυμπιακός, καθώς όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ο Σίμε Βρσάλικο βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή που μόνο οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να πραγματοποιήσουν στην Ελλάδα. Μια μεταγραφή που έχει «σφραγιστεί» και δεν μπορεί πλέον τίποτα να την χαλάσει, με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη να προαναγγέλλει την απόκτηση του Κροάτη με story στο insta.

Μια μεταγραφή – μήνυμα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που ενισχύει τον Ολυμπιακό με ποδοσφαιριστές τοπ επίπεδου, όπως είναι ο Σίμε Βρσάλικο. Ενας παίκτης, που είναι 52 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Κροατίας και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Στην Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε.

Διαβάστε επίσης: Τα 5.000.000 € για τον Εμπουκού, ο ρόλος των Καμαρά, Ενγκολό Καντέ και ο Μπενσαρκί

Μια κίνηση που αποδεικνύει περίτρανα την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να ανέβει επίπεδο ο Ολυμπιακός και να γίνει ακόμη καλύτερος και πιο ισχυρός τη νέα αγωνιστική σεζόν. Μια τεράστια μεταγραφή που γιγαντώνει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και ενισχύει το δεξί άκρο της άμυνάς της με έναν ποδοσφαιριστή κορυφαίου επίπεδου.

Ο Κροάτης μπακ, όπως διαβάσατε από to10.gr, ήρθε το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους Ερυθρόλευκους, αφού τα είχε βρει σε όλα με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου του έστρωσε κόκκινο χαλί και κατάφερε να τον πείσει να πει το «πολυπόθητο» ναι.

Διαβάστε επίσης: Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μαξ Λόου – «Πράσινο» φως από Μαρτίνς – Στο τραπέζι και ο Αντεκούγκμπε

Ο 30χρονος μπακ ήρθε με ιδιωτικό τζετ, το οποίο έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 13:00. Οι άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τον παρέλαβαν από το αεροδρόμιο και στη συνέχεια ο διεθνής αμυντικός πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όπως συμβαίνει πάντα στις μεταγραφές. Όλα πλέον έχουν πάρει τον δρόμο τους και σήμερα (2/7) αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεγάλο «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού.

Οι πρωταθλητές εντός της ημέρας θα ανακοινώσουν με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής ντύνεται στα ερυθρόλευκα. Ενας παίκτης, που μόνο ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα μπορούσε να τον πείσει να παίξει στη χώρα μας και μόνο οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Ο Σίμε Βρσάλικο, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, αφού ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό, θα ξεκινήσει μόνος του προπονήσεις και από Δευτέρα, θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της ομάδας, ακολουθώντας και έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Θα δουλέψει σκληρά για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς το συντομότερο δυνατό και να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ