ΑΕΚ: Επιθεωρεί την «Opap Arena» η UEFA στα μέσα Ιουλίου

ΑΕΚ: Επιθεωρεί την «Opap Arena» η UEFA στα μέσα Ιουλίου

Κλιμάκιο της UEFA θα βρεθεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ για να επιθεωρήσει τις εργασίες.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, με την ολοκλήρωση και των τελευταίων εργασιών, ώστε να είναι έτοιμο να παραδοθεί στην ομάδα και να λειτουργήσει ως η επίσημη έδρα της Ένωσης.

Φυσικά πριν μπορέσουν οι «κιτρινόμαυροι» να μπουν και επίσημα στο νέο στάδιο, θα πρέπει αυτό να περάσει από ορισμένους ελέγχους από την UEFA με σκοπό να διαπιστωθεί αν όλα είναι εντάξει και μπορεί κανονικά να διεξαχθούν οι αναμετρήσει της ΑΕΚ.

Έτσι στα μέσα Ιουλίου, και συγκεκριμένα στις 13 του μήνα, και ημέρα Τετάρτη, άνθρωποι της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα βρεθούν στην Ελλάδα για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Μάρτιο είχε γίνει η πρώτη επιθεώρηση (visual inspection) ενώ τώρα θα γίνει έλεγχος δια ζώσης (site inspection), για να διαπιστωθεί η πρόοδος των εργασιών σε όλους τους χώρους της «Opep Arena». Αυτή βέβαια δεν θα είναι η τελευταία φορά που η UEFA θα επισκεφθεί το γήπεφο, αφού θα ακολουθήσει και άλλος όταν θα γίνουν τα test events.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία από την UEFA Stadium Committee το στάδιο θα μπει στην πλατφόρμα της UEFA, Stadium Passport, και πλέον θα συνοδεύεται από όλα τα πιστοποιητικά που απαιτούνται για να λειτουργήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ