Βόρμουτ: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, θα μπορούσε να βάλει και άλλα γκολ»

Βόρμουτ: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, θα μπορούσε να βάλει και άλλα γκολ»

Ο προπονητής της Γκρόνινγκεν μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον οποίο αντιμετώπισε η ομάδα του σε φιλικό προετοιμασίας.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Γκρόνινγκεν, Φρανκ Βόρμουτ.

Ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετώπισε τον Δικέφαλο σε φιλικό προετοιμασίας, τόνισε ότι το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε βάλει πολλά γκολ.

Διαβάστε επίσης: Ο ΠΑΟΚ καμαρώνει για το γκολ του Κωνσταντέλια με 33 πάσες (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Nova:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων που είναι εν μέσω προετοιμασίας, ήταν κουρασμένες οι ομάδες και όχι 100% έτοιμες».

Για τη νίκη που πήρε η ομάδα του με δύο γρήγορα γκολ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορούν να γίνουν κάποια λάθη. Από τη στιγμή που πετύχαμε την ισοφάριση, πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη. Σημασία όμως σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν τα γκολ και το αποτέλεσμα αλλά τα συμπεράσματα που βγάζουν οι ομάδες».

Για τον ίδιο που ήρθε από τη Χέρακλες και για τον στράικερ της ομάδας, Γιόργκεν Στραντ: «Είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από την προηγούμενη ομάδα. Στόχος μας είναι να μπούμε στα play offs. Του είπα και του ίδιου ότι για μένα θα είναι καλύτερο να μείνει δύο-τρία χρόνια στην ομάδα και να κάνει μετά το επόμενο βήμα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ