«Χυλόπιτα» του Σβαμπ στον Παναθηναϊκό για τον ΠΑΟΚ

«Χυλόπιτα» του Σβαμπ στον Παναθηναϊκό για τον ΠΑΟΚ

Ο Αυστριακός μίλησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά και για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Μεγάλη συνέντευξη στην πατρίδα του παραχώρησε ο Στέφαν Σβαμπ, με τον Αυστριακό μέσο να αναφέρεται στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο ενδιαφέρον που έδειξε ο Παναθηναϊκός.

Ο έμπειρος χαφ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν μία από τις ομάδες που τον προσέγγισαν και του έκαναν πρόταση, αλλά ο ίδιος παρέμεινε στον Δικέφαλο, καθώς οι Ασπρόμαυροι καλύπτουν τις προσδοκίες του, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο οικονομικό.

Διαβάστε επίσης: Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ!

«Είχα κάποιες επιλογές. Την Κάλιαρι, τη Μόντσα, τη Ζυρίχη -πριν την αναλάβει ο Φόντα- τον Παναθηναϊκό, τη Σίβασπορ, ομάδα από την Κύπρο αλλά κι από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Αν υπήρχε ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Αυστρία πρώτη μου επιλογή, θα ήταν η Ραπίντ Βιέννης», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Σε δύο χρόνια θα είμαι 34 ετών και δεν ήθελα να ρισκάρω αυτήν τη στιγμή. Ο ΠΑΟΚ καλύπτει τις προσδοκίες μου. Το πακέτο εδώ μου ταιριάζει. Ποδοσφαιρικά, οικονομικά και όσον αφορά την ποιότητα της ζωής κοντά στη θάλασσα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την… ελληνοποίησή του: «Δέχεσαι την κουλτούρα, καταλαβαίνεις γιατί τα πράγματα φαίνονται… ασυνήθιστα: ο καφές πίνεται κρύος, όχι δείπνο πριν τις 9.00 το βράδυ αλλά υπάρχει απογευματινός ύπνος. Το καλοκαίρι κατά μέσο όρο η θερμοκρασία είναι στους 35 βαθμούς».

Για φετινή σεζόν: «Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλες φιλοδοξίες, έχουμε ανανεωθεί και έχουμε πολλές δυνατότητες. Αυτό μας δίνει μία νέα ένταση», με τον συντάκτη να υπογραμμίζει πως οι πινελιές ενίσχυσης έδωσαν ένα έξτρα κίνητρο παραμονής στον ΠΑΟΚ, παρά τον εσωτερικό ανταγωνισμό.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Υπάρχουν πολλά ντέρμπι στα πλέι οφ, ντέρμπι με φανατικούς οπαδούς. Εδώ το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζεται διαφορετικά, έχω μάθει να… αγαπάω τους ‘τρελούς’»

Για την πιθανότητα επιστροφής του στην Εθνική Αυστρίας, με τον Ραλφ Ράνγκνικ στο τιμόνι της ομάδας: «Η ανατροπή ολοκληρώθηκε. Ποτέ δεν ήμουν τόσο μακριά όσο τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ