Ο ΠΑΣ Γιάννινα «έκοψε» τον Λούκοβιτς λόγω ναζιστικού χαιρετισμού (vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «έκοψε» τον Λούκοβιτς λόγω ναζιστικού χαιρετισμού (vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε να βάλει τέλος στην υπόθεση του Μάικ Λούκοβιτς, που δοκιμαζόταν, όταν οι άνθρωποι του συλλόγου ενημερώθηκαν πως ο Γερμανοπολωνός επιθετικός έχει κατηγορηθεί για ναζιστικό χαιρετισμό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «τσεκάρει» διάφορες πρειπτώσεις για μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν και μια από αυτές, που μάλιστα δοκιμαζόταν, είναι ο Μάικ Λούκοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Όλος ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού «κρέμεται» από Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ

Το παρελθόν όμως του 27χρονου επιθετικού, που αγωνιζόταν στην Όλντενμπουργκ την προηγούμενη τριετία, στάθηκε εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβρη του 2014 ο Γερμανοπολωνός επιθετικός είχε χαιρετήσει ναζιστικά μετά από γκολ του σε αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας της Βέρντερ Βρέμης με την Λίμπεκ.

Στη Γερμανία είναι ποινικό αδίκημα ο ναζιστικός χαιρετισμός και το «Seig Heil» και τιμωρείται αυστηρά. Σύμφωνα με τις παραγράφους 86 και 130 του Γερμανικού Ποινικού Κώδικα, όποιος χαιρετίσει ναζιστικά, υψώνοντας το δεξί του χέρι, έχει παρανομήσει και αντιμετωπίζει μέχρι και ποινή φυλάκισης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δικαστήριο ο Λούκοβιτς είχε αθωωθεί, αλλά το deal με τον ΠΑΣ Γιάννινα οδηγήθηκε σε «ναυάγιο», καθώς μόλις ενημερώθηκαν οι άνθρωποι του συλλόγου για το… μαύρο παρελθόν του, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ