Άρης: Πάει για τρία «μπαμ» με στόχο τους ομίλους

Άρης: Πάει για τρία «μπαμ» με στόχο τους ομίλους

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τρεις παίκτες από το πάνω «ράφι», η απόκτηση των οποίων θα κάνει αίσθηση, καθώς στόχος του είναι η ομάδα του να προκριθεί στους ομίλους του Europa Conference League.

Αποφασισμένος να κάνει τρεις ακόμα κινήσεις υψηλού επιπέδου είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος ετοιμάζει μεταγραφική «αντεπίθεση», καθώς στόχος του είναι ο Άρης να καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa Conference League.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε προχωρημένες επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές, από το πάνω «ράφι», η απόκτηση των οποίων θα προκαλέσει αίσθηση, την ώρα μάλιστα που έχει ήδη κάνει σημαντικές κινήσεις.

Πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις, όχι μόνο σε ότι αφορά τα χρήματα που θα δοθούν, αλλά και για να πειστούν να έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, όμως, έχει αναλάβει το θέμα προσωπικά και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να φτάσει σε συμφωνίες και να φέρει τους παίκτες στην Θεσσαλονίκη, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας του.

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές, σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές και αναμένονται εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ